Sziasztok!
Valakinek van valami infoja erről a rendszámtartóról? Milyen lehet? Vagy hogy fel lehet-e pattintani a kicsi Zéé-re? Állítólag univerzális. Nagyvason lenne.
Egyéb info:
# Univerzális rendszámtartóalumíniumból.
# állítható dőlésszög
# rendszámtábla világítás előkészítés
# irányjelző előkészítés
de szoktam arra menni, ma is ott jöttem haza :)
amugy igazatok van, had villogjon, hátha valakit az tántorít el. csak nem tudtam, hogy miért villog, de most már értem, tudom hogy nincs gond. Már csak ezzel a fokozatkijelzővel bajlódok, akárhol nézek, mindenhol van hozzá ilyen port, az enyém meg csak sima 3 vezeték
Ha, jól emlékszem vhogy így: gyujtást leveszed és x másodpercen belül valamelyik műszerfali gombot nyomod pár másodpercig. Esetleg a kettőt egyszerre, nem tudom biztosan. Ha próbálgatod menni fog.
Én most kötöttem be az enyémet de az PropTech-es. Csak a diagnosztikai csatira rádugtam és kész is.
Látom neked az újabb Z-d van ITT láthatod azt írják úgyanúgy csak összedugod és páá
Valakinek van valami infoja erről a rendszámtartóról? Milyen lehet? Vagy hogy fel lehet-e pattintani a kicsi Zéé-re? Állítólag univerzális. Nagyvason lenne.
Egyéb info:
# Univerzális rendszámtartóalumíniumból.
# állítható dőlésszög
# rendszámtábla világítás előkészítés
# irányjelző előkészítés
Köszi.
Hibaüzenet! Kds-el kikell olvasni! Ha segithetek keress meg!Adatlapomon elérsz!
(Ez én lennék)
amugy igazatok van, had villogjon, hátha valakit az tántorít el. csak nem tudtam, hogy miért villog, de most már értem, tudom hogy nincs gond. Már csak ezzel a fokozatkijelzővel bajlódok, akárhol nézek, mindenhol van hozzá ilyen port, az enyém meg csak sima 3 vezeték
"eredeti" bivaly, és azt el tudod mondani, hogy hogyan?
Látom neked az újabb Z-d van ITT láthatod azt írják úgyanúgy csak összedugod és páá
felvettelek.
ha van msn-ed vegyél fel, adatlapomon ki van írva
Csak egyelőre még fojtott a gépem nem tudom, hogy mennyire zavar ez téged.