Hát akkor szerintem az lenne a megoldás, hogy a villákat eladod és koplett másikat bele. Full állíthatót, radiálisat. Talán még egész olcsón meg is úszhatnád. Ez a házi alakítás a fékeknél nem életbiztosítás.
uhhhh ma meloba meg motorral mentem,mert milyen jo ido volt,estere 7fok lett belole,es egy jobb 4-es kanyarban majdnem eldobtam a mocit a hideg gumik miatt
jövőhéten hétfőn hívom őket a pinkmotort és rendelek előre egy 14-est és ha már kedd reggel meg is jön akkor legurulok a haveromhoz állítólag vágja ezt a témát és kicseréljük neki egy Z 1000 van 07-es hát kíváncsi leszek rá már alig várom!
Very important: Please note that the chain shown in this listing is for size reference only. For the correct chain type and grade, please refer to the vehicle's manufacturer manual.
az hogy ki menyit megy szinte mindegy ha vigyázol rá ez is elég sokáig,
ha kerekezel kevesebb ideig
öszintén mondom sose nézem se a fogyasztást, se a kilómétereket mi mennyit bír,
ha kell kicserélem és kész,
ha találsz olcsóbban vedd ott, én gyakran járok a pink felé és náluk szinte mindíg van raktáron, illetve többnyire korrekt áron
Mivel Kaprunban van egy kis appartmanom ezert marad a Kitzsi ,es isten volt delelott .most meg megyek lassan melozni.