után gyártott, nyílván nem bír annyit mint a gyári,
de nem is kerül annyiba
nekem i ez van, más motoromhoz is használtam már szerintem hidátlan,
de keress rá a neten és nézd végig a konkurenciát
alkatrészért voltam, fékbetétet vettem enduróba
láttam azt a pazzazt szép az és elég jó áron van, szóval
az enyémmel modnom nekem macera volt mert meg kelet furnia többieknek nem de úgy én nem tudtam összerakni és az a baj h ebbe a kormánysúly se megy bele a legkissebb se amit lehet kapni abból leesztergáltam pár milit és akkor szépen bele megy
most vacilálok, egyik fórum tag ajánlott nekem egy pazzaz kormányt az is elág jó vagy ami még tetszik ami neked is van a lucas.. valamelyik a kettőből kell
Nagy fába vágtad a fejszéd. :) Lehet egyszerűbb lenne találni radiális csizmákat a villára. Lehet pár selejtet le kell gyártani hozzá, hogy jó legyen. Először kell a két gyári furat távolsága egymáshoz képest. Azután milyen szögben álljon a új nyereg a régi furatokhoz képest.
Legvégül, hogy az M10x1es menetek jó helyen legyenek és fékezésnél ne akarja elhúzni a tárcsákat oldalra.
Talán valami rozsdamentes vagy CrMo anyagból kellene. Vagy bármi erősből.
A haverom a helyi háztartási boltba rendelt a bukógombájához műanyagot. Duramit? vagy valami hasonló neve volt, de nem értek hozzá hülyeséget nem akarok mondani. Az a másik kérdés, hogy a menetes fém szár közvetlenül a műanyagba megy e bele, vagy van e benne valami fém betét. Legyártani nem tűnik nehéznek Lehet nem lesz tizedre minden ugyanolyan, de alapjába véve a célnak megfelelőt nem nehéz elkészíteni.
Illetve ahonnan én rendeltem a gombám, ők két ropiért adnak csak egy fejet, igaz nem ilyen fajta, de ha látnák a képet, meg a méreteket akkor szerintem hamar tudnának ilyet is csinálni.
abból hogy beírom a nevemet meg e-mail cím, rányomok hogy regisztráció először kiírja hogy kötelőző megadni a nevet... ok beírom mégegyszer utána meg kiírja hogy hibás email cím, kipróbáltam vagy 3 címmel mindegyikre ezt írja
Az AGO MOTORS-nál 4900pénz JT szintén