jaja, eleinte nagyon szokatlan volt, hogy többet forgott és kapta az elejét... de aztán megszerettem mikor pályán kipróbáltam és a kigyorsításokon simán tartottam a tempót azokkal akik előtte lenyomtak...
Ha módosítod az áttételt akkor jobban fog gyorsulni és kevesebb lesz a végsebessége úgy ahogyan azt írták. Tehát ugyanannál a sebességnél pl 130km/h nekem 6ezret pörög a motor ha modósítod akkor többet fog forogni és többet is fogyaszt
A TL1000remen is egyel kisebb van elöl 2vel nagyobb hátul. Megy mint a barom de iszik is ami belefér Ez olcsóbb megoldás mint a powercommader én is áttételezés javasolok inkább.
Ettol csokken a sebesseg nem? Miert is jo ez nekem?
Azt fogom, hogy nyomatekosabb lesz, de amugy is helyenkent tul eros a motor szerintem.
Engem is erdekel miert ajanljatok ezt. (Hozzateszem en nem vagyok palyamotoros /pontosabban nem versenypalya, hanem autopalya :D/)
NEM AKAROM ELADNI!
meg PCIII is érdekelne hogy mennyibe kerül
Hallottam még ilyen körny.védelmi tiltás kiiktatásról is az mi?
A TL1000remen is egyel kisebb van elöl 2vel nagyobb hátul. Megy mint a barom de iszik is ami belefér Ez olcsóbb megoldás mint a powercommader én is áttételezés javasolok inkább.
Azt fogom, hogy nyomatekosabb lesz, de amugy is helyenkent tul eros a motor szerintem.
Engem is erdekel miert ajanljatok ezt. (Hozzateszem en nem vagyok palyamotoros /pontosabban nem versenypalya, hanem autopalya :D/)