Hali Jani! Ebben az évben nem is pályáztunk együtt Gratulálok a tizeshez Már nagyon váltanék én is. Próbálgattam R1-t és 1000 gixert, hát a gixer nagyon bejönne. Hűséges szeretnék maradni a Kawasakihoz, de tizest még nem próbáltam, ha összefutunk, remélem, megkapom egy próbakörre
Hidd el piszok jó blokkja van az Fz6-nak. Talán minden másban picivel jobb a Z, de 3 évvel újabb is.
Szerinted a Kawasaki miért nem butított le egy 600-as blokkot?
Nekem egy Hondás tette fel a kérdést. Próbálta megmagyarázni, hogy így kényelmes előnye van a köbcenti miatt.
"kis variálással a 600-as sport gépek,
vagy az 1000-es nékedek is szorulnak" -- anno emlékszem azt írták az újságírók az első Z750-ről, hogy a 600-as sportmotorokat megfogja. Jó duma volt...
De mivel nem pályázom próbálom jegelni magam, tuningolni nem akarok nekiállni, de új motorra se akarok most áldozni.
Óra szerint több, a valóságban kevesebb, de úgy sem tudsz sokáig 6-ban csutkán menni, ha csak nem valami földönkívüli izomzattal rendelkezel. Én végig próbálgattam hátulra +1, +2 de a +3 a nyerő, így elég rövid távolság alatt leforog 6-ban tiltásig. Nem úgy, mint a gyárival, azzal nem is lehet, vagy ha igen nem győzöd kivárni.
Igen, de kezelhető, minden a csuklódon múlik. Nekem van benne sportszűrő + lambdaszonda kiiktató és így már lehet meglepetéseket okozni vele pályán és szerpentinen egyaránt.
Köszi a kérdést, már teljesen jól vagyok, említésre méltó fájdalom nincs, orvosilag gyógyult vagyok, de még sokat kell gyúrni, mert erő az még nincs.
A gép sem állt még össze, mostanság nincs időm foglalkozni vele és még az alkatrészek egy része is úton van....
Hali skacok!
jó dolog az áttételt cserélni ,
kicsit durcásabb lesz a paripa
FZ6-ost széria korában is szarrá alázza a kis Z
kis variálással a 600-as sport gépek,
vagy az 1000-es nékedek is szorulnak
Változott,de nem szoktam egykerekezni (nem szeretném eldobni a vasat),de tény,hogy jobb lett a kigyorsítás és könnyeben jön kerékre
Múltkor a pirosnál mellénk állt(2 személyel voltam)egy Honda vvti vagy mi a szösz,gondoltam ,ha csikorgó kerekekkell indúl akkor rásatrtolok,de be is jött a Hondás elindúlt én is és 2. ban 10000/fordulatnál elkezdett magától jönni az eleje felfelé
Meg is lepődtünk a csajszival
PC-hangolással is foglalkozol? Nagyságrendileg mennyi lenne?
Jövőre lenne aktuális...
MIVV GP-m és K&N szűrőm van, ezekhez kellene hozzáállítani a PCIII-t.
Sőt egy lánccsere is lehetne (új első fogaskerekem és láncom van, hátsó lánckerék az viszont kellene...)
Szerinted a Kawasaki miért nem butított le egy 600-as blokkot?
Nekem egy Hondás tette fel a kérdést. Próbálta megmagyarázni, hogy így kényelmes előnye van a köbcenti miatt.
"kis variálással a 600-as sport gépek,
vagy az 1000-es nékedek is szorulnak" -- anno emlékszem azt írták az újságírók az első Z750-ről, hogy a 600-as sportmotorokat megfogja. Jó duma volt...
De mivel nem pályázom próbálom jegelni magam, tuningolni nem akarok nekiállni, de új motorra se akarok most áldozni.
Ez az elöző hozzászólásomból lemaradt!
Láttam a motorotokon a hasidomot!
Honnan sikerült beszereznetek?
Egy olyat eltudnék képzelni még a Z-n!
Köszi a kérdést, már teljesen jól vagyok, említésre méltó fájdalom nincs, orvosilag gyógyult vagyok, de még sokat kell gyúrni, mert erő az még nincs.
A gép sem állt még össze, mostanság nincs időm foglalkozni vele és még az alkatrészek egy része is úton van....
Mi újság Veletek? Autó meggyógyult?
jó dolog az áttételt cserélni ,
kicsit durcásabb lesz a paripa
FZ6-ost széria korában is szarrá alázza a kis Z
kis variálással a 600-as sport gépek,
vagy az 1000-es nékedek is szorulnak
Hogy vagy?rendbejöttél már?
Múltkor a pirosnál mellénk állt(2 személyel voltam)egy Honda vvti vagy mi a szösz,gondoltam ,ha csikorgó kerekekkell indúl akkor rásatrtolok,de be is jött a Hondás elindúlt én is és 2. ban 10000/fordulatnál elkezdett magától jönni az eleje felfelé
Meg is lepődtünk a csajszival
PC-hangolással is foglalkozol? Nagyságrendileg mennyi lenne?
Jövőre lenne aktuális...
MIVV GP-m és K&N szűrőm van, ezekhez kellene hozzáállítani a PCIII-t.
Sőt egy lánccsere is lehetne (új első fogaskerekem és láncom van, hátsó lánckerék az viszont kellene...)
Megyek-megvárom-hozom megoldható?
Z.