A régi Z-nak a hátsó ülés alatt akkora a tárolója, hogy egy fél disznó is belefér. De még az enyémnek is befér az első ülése alá egy hosszú lánc+tárcsafékzár+két izzó+elsősegélycsomag.
hello
múltkor nem volt időm lefényképezni, elnézést is kérek érte és kb 3 hét múlva leszek motor közelbe egy két képem van de konkrét a kormányról nincs ha ezek a képek jók akkor el küldöm neked emailbe!
én most nem használok semmit a moci védelmére.. csak egy üvegfal előtt parkolok vele ahol a recepciós ül pár méterre pont szembe remélem így nem piszkálja senki.. amúgy én is tárcsafékzárban gondolkodom mert egyrészt itt nincs mihez hozzázárni, másrészt kicsi könnyű szállítani, olcsó és szerintem elég nehéz eltávolítani míg mondjuk egy komolyabb láncot is el lehet szerintem vágni... mondjuk ha ha az első kereket megemelik vagy tesznek alá valamit ami gurul akkor simán el lehet vinni de tökéletes védelem nincs
Itt a dontes a nagyobb problema sajnos...
Egyik kollega mz-jet loktek fel, es hagytak ugy. Persze lehet, hogy valami "jopofa" izombarom volt, es nem auto...
Szia!
A bembomotornal van egy ketiranyu riaszto 25 penzert. Ha piszkaljak a gepedet, akkor a tavkapcsolo is jelez. En egy ilyet szeretnek + valami normalis lancot. A gond ennek az utobbinak a szallitasaval van...
ezen belül motorsport és ott vannak, hamar el mentél ezért van rólad kevés kép
múltkor nem volt időm lefényképezni, elnézést is kérek érte és kb 3 hét múlva leszek motor közelbe egy két képem van de konkrét a kormányról nincs ha ezek a képek jók akkor el küldöm neked emailbe!
Egyik kollega mz-jet loktek fel, es hagytak ugy. Persze lehet, hogy valami "jopofa" izombarom volt, es nem auto...
Most 44900ft
ez se rossz http://riasztos.hu/termmutat.p...
gumiban mindenki másra esküszik, szerintem lényeg, hogy puha legyen, nekem most michelin power 1 van fent ez kib@ jó szerintem!
ha kell gumi lehet tudok segíteni, oldalamon megtalálod a számomat hívj fel és megdumáljuk!
itt megtalálod
http://bembomotor.hu/module/li...
"Motorkerékpár
riasztó (kétirányú)
25400 Ft
SPY LM 207. Motorriasztó, kétirányú, pageres, 5000m hatótávolság, távindítás, távleállítás - FSK frekvenciamoduláció, 5000 méteres hatótávolságú távirányítóval. - Motorkeresés funkcióval. - Távirányítású motorindítással és motorleállítással. - Többszínű kijelző, a pager kijelzi, ha riasztás történik. - Hanggal és vibrálással is riaszt a távirányító. - Időkijelzéssel és ébresztő funkcióval."
A bembomotornal van egy ketiranyu riaszto 25 penzert. Ha piszkaljak a gepedet, akkor a tavkapcsolo is jelez. En egy ilyet szeretnek + valami normalis lancot. A gond ennek az utobbinak a szallitasaval van...
szerintem is ABUS a tuti
tökéletes megoldás amúgy sincs
villany oszlop + ABUS
FIGU