mindenképp!
de csak 25-én leszek netközelben de addig lesz öt napom szabadság és amíg engedi az idő és persze a pénztárcám addig megyek amennyit csak tudok, remélem nagyon jó véleményeket fogok majd megosztani nektek
én is úgy vettem hogy kicsit csúszott a jobb oldalán, de rendbetettem, már csak az egyik deklin meg a fejidomon van egy horzsolás, majd a tél meggyógyítja
Néztem már én is nekem úgy tűnik mintha a jobb oldali villája nem lenne egyenes a kormány is elhajlott de az a legkevesebb jó sor rá a regadó de tény hogy ha helyreteszed mindenét még akkor is olcsóbban kijöhet mint amik a neten fenn vannak Én azért vettem külsőleg leharcoltat, mert rendbeteszem én és még így is kevesebbe megáll mint a "tip top" állapotúak
Sziasztok!
Nagyon nehezemre esett, de végül megléptem az első lépést feltettem én is a motoromat a hirdetések közé... MyZ1000ForSale
Mint egyik 'ős' tag a fórumon, akik itt ismernek tudják, hogy lassan 6 éve nálam van és vigyáztam rá. Ha valakit érdekel vagy tud valaki érdeklődőt ne habozzon...
még ma beszélek haverrel ők gyártanak minden féle cuccokat amit csőhajtó géppel készítenek, csinálnak orvosi berendeséknek állványt stb.. megkérdezem hogy mennyiből tudnánk egy emelőt kihzoni aztán ha jó az ár max. sokszorosítjuk ha kell még valakinek
feltudom tenni ide és az sok időbe telik?