Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Budapesten, illetve környékén tudnátok-e szervízt javasolni, ugyanis esedékes lett a 12.000-es szervíz. Ekkor mit szoktak cserélni? Nem gond, hogy túlfutottam már a 13 e.-en is, de így jőtt ki a külfőldi túra.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Bugee
Negyedéves csekkes 4225 Ft. Tehát kb. ugyan annyi, mint a Wabard. A Netrisken 10X ennyi adatot kell beírni, és ott drágábbnak írja a Uniont. Majd biztosítóváltáskor visszatérek rá.
Kivonatom okt.végétől márc.végéig: egyszer fizetek 4000ft-ot. Nem fizetek ezekre a hónapokra kötelezőt és súlyadót. Casco-nak 20%-át kell csak, így összesen megtakarítok ebben az 5 hónapban : 52860 Ft-ot. Nehogy már ne érje meg
Wabard=Wáberer György, azért a Waberer's engem meggyőzött.
Mikor létrejött a biztosító, azt olvastam, hogy már akkor is megéri nekik a biznisz, ha csak a saját bőven1000 feletti teherautójukat saját maguk biztosítják.
itt 8489 de itt csak ezt az egy biztosítót látod elvileg ugyan ezt az ajánlatot kapod meg a biztosítás.hu-n is csak akkor össze tudod hasonlítani a többivel nem?
persze ez tiszta azért raktam oda ezt a nagy nevető fejet
nyilván te sem akarsz másnak "tartozni" hiába a biztosító a kötelezett, meg te sem akarsz más által kellemetlen helyzetbe kerülni..
szombaton nincs kedvetek a Fehérvári lecsófesztiválra elgurulni?
http://www.fehervarilecso.hu/