hellobello,
helyesbítenék, a kamera köszöni jól van . Csak a tok meg a vákuumos tappancs tört ripityára. Kb. 20k-ból orvosolható lenne, de egyelőre nem érdekel a dolog. A szezonnak vége úgyis, majd elgondolkodom télen, hogy mi is legyen vele. Ha már beruházok, akkor inkább egy HD kamera 70ér mint 20kér a tartó ehhez.
2 videot feltöltöttem, remélem teccik. Jó kis nap volt, jó volna menni még egyet idén.
Ló estét!
Fajin volt Kakucs!
Az idő is kegyes volt hozzánk
Agentbulu kameráját sajnos leamortizáltam
De tesz fel videót(a memókártya megmenekült)Azt lehet nézni ,hogy kergetjük a népet
sziasztok, nem tud valaki 2008as Z750be irányjelzővel integrált hátsó lámpát? ilyenre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v...
én csak külföldi oldalakon találtam, de kíváncsi lennék tapasztalatokra, és hogy a hatóságok mit szólnak hozzá..
előre is köszi!
Szerintem is simán fel lehet tenni, a felfogatást kell máshogyan hajtogatni és kész. az hogy mennyire lesz szép és mennyire fog illeszkedni a régebbi Z vonalához az más kérdés... meg kellene nézni.
Sziasztok .Megtudja nekem mondani valaki hgy hozzávetőlegesen mennyibe fáj egy bontott z1000/Z750 fejidom lámpával együtt ? Az enyémen szeretném lecserélni majd télen, nem adja a körlámpa...
Attila: ez csak természetes!