Én december végén vettem,akkor én sem vagyok normális?
Inkább tegyél fel valamilyen normális képet,mert ez eléggé silány
Ezek alapján én nem mennék el megnézni
És jók is vagy ugyan olyan szarok mint az enyém?
Az enyémbe kivannak kopva a rugók ami a gyertyán a menetet fogja,és lötyög rajta a gumi tartja csak a gyertyán a pipát.
Mondjunk nincs sok fent, meg amik olcsóbbak, azokon látszik, hogy töröttek voltak. Polírozott kormányvégsúly, gagyi extrák...
Haver is árulja a Fazerét, a legolcsóbban van fent, és meg se nézik...
én hirdettem márciustól június végéig...
miután feltettem minden héten újraraktam a hirdetést, hetes szinten 1000 fölötti látogató volt... hívás meg egy se...
Hi!
290-en nézték meg eddig a hirdetésem, de még senki nem hívott engem se. Igazából én sem tudom, hogy mit akarok el, de ha nem megy el, akkor sem bánkódok, mert tényleg nagyon szeretem. Bár most már azért el tudnék képzelni a fenekem alatt vmi sportgépet
Hali!
Az én motorom is fent van 2 hónapja, de még senki nem írt, vagy hívott (enyém is annyiért van fent...). Még jó, hogy el se akarom adni, mert nem sok embernek van motorra pénze, ahogy látom. Én azt se tudom mire lenne érdemes lecserélni. Vegyek dupla annyiért valamit, amit nem tudok többre használni? Meg kapásból átírás, illeték... Az adjon el most motort akinek muszáj.
Az elso lanckerek vedoburkolatat milyen surun szoktatok leszedni, tisztitani? (A szervizben tojnak erre alapbol. Egy kisebb marek olajos kavicsreszeleket szedtem ki onnan ma...)
Amiert erdekes a dolog, hogy valami allat ugy megtepte a rogzito csavarokat, hogy a tesco gazdasagos minosegu csillagkulcs eltort a csavar meglazitaskor... Esetleg gyarilag vannak ezek igy megtepve? (A konyv szerint ha jol emlegszem, ezeket kb 10 Nm koruli ertekkel kell meghuzni.)
Inkább tegyél fel valamilyen normális képet,mert ez eléggé silány
Ezek alapján én nem mennék el megnézni