Udv mindenkinek!
A nyaram futkoraszassal telt, igy a forumot is hanyagoltam
Valaki jone a Deva VI motorosturara Torockora? De itt es most bar megkesve, meghivnek mindenkit, vagy legalabb is a figyelmetekbe ajanlom.
Nem tudom ki kozulunk az aki alkatreszek eladasaval foglalkozik:
2005-s z750s-hez keresek akksit, es felpofakat, legszurot. Ha valaki tud kerem jelezze hogy mennyiert tud szerezni ilyet.
Koszonom!
ok, nekem úgy is jó habár van köztünk vagy 250 km de fogok járni Sárospatakon majd az már nincs olyan messze akkor beugranék érte, viszont ami a gondot okozza ha odaadot mondjuk egyik hétvégén akkor én legközelebb a következő hétvégén tudom visszavinni ha az nem nagyon nagy gáz neked mert hétközben nem tudok elmenni mert sok a meló eléggé és este még meló után elég necces egy Debrecen oda vissza
Az msnem is ugyanaz. Annó a fényező cimbó is mondta, hogy lehet jó lenne bevonni valami ilyesmivel, de sajna ez kimaradt a történetből. Nameg ott szerintem olyan közel van a kerékhez, hogy nem biztos, hogy megvédené... de egy próbát megér.
Én valami orrkúp szerűre gondoltam, de ha ez jó lesz akkor nem kell feleslegesen barkácsolni.
A nyaram futkoraszassal telt, igy a forumot is hanyagoltam
Valaki jone a Deva VI motorosturara Torockora? De itt es most bar megkesve, meghivnek mindenkit, vagy legalabb is a figyelmetekbe ajanlom.