Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment!
Utólagos engedelmével
Ide kérem:gixer75@freemail.hu
Emiled?
Előfordul, gondolhatod h nincs harag :)
szombaton nem tesszük meg ezt a túrát?
Jöhet mind kettő! Köszi
Hali!
Kawanapról nem csináltál képeket?
Tegnap este a körúton egy naracs régi Z-750 el találkoztam volt rajta tankbőr.
Ki volt?
Én tudom! Email vagy telszám kell?
Hová küldjem?
Hali!
Először is bocs,de a Vasárnap nem úgy alakult!
Tutu-tól vettem használtan(féláron)
kavicsfelverődésre meg van ez a dekorfólia. színtelennel be kell borítani és fasza is
De jó lenne... Nagyon örülnék neki. Személyesbe is benne lennék csak ne laknál ilyen piszok messze
valaki tudja tutu elérhetőségét?
Tutira kellene,mert a bukogomba.uw.hu beszéltem a sráccal és nem tudja mert csak Z750-re csinált.
Én kölcsön adhatom nektek de szívesebben oldanám meg úgy, hogy valakivel személyesen oldjuk meg a "bizniszt".
Amit egyúttal jó lenne megejteni, hogy valamit kitalálhatnánk az orrára, mert a kavicsfelverősés leszedi a festéket akárhányszor is lesz ujrafényezve...
hali
szeritem igen,
FIGU
Tudja valaki,hogy a 2005-ös Z750-es bukógomba felfogatása meg egyezik a 2005-ös Z1000-ével?A henger sor előttire gondolok
Ja, ezt láttam, de azt is, hogy 'full'...
Én szerdára jelentkeztem MERSZ-re a Ring-re.
http://www.tesztmotor.hu/biztonsag/egyeb/motorozas-bittivel.html
Ide, de most olvasom h limitálták a létszámot és csak aki biztosan tud menni az jelentkezzen... na akkor ezt buktam, írok is Dennynek...
hogyha valaki tudna tényleg nélkülözni egy hasidomot a szeretett Z750-eséről akkor én is honorálnám ezt neki anyagilag mert nekem is nagyon kéne egy a gépemre! átutalok, postázok akármi csak valaki szerezzen egy hasidomot kölcsönbe mert nagyon kell hogy szép legyen a masina
Innen is jövök
Hova jelentkeztél? Csak nem most szerdára?
Jelentkeztem aztán majd kiderül, h eltudok e menni... Nem bánnám ha végre jó idő lenne a héten, hogy tudjunk már melozni is mert ürül a kassza :D
Majd szólok, h mi lesz.
Te akkor mész
A 18-es szerviznel mit kell cserelni? (olaj, legszuro ok, fekpofak esetleg.)
Van meg valami amit egy normal szervizben cserelnek ilyenkor?
hallo
láttam van másik fék és kuplung karod, hol és mennyiért vetted ha szabad kérdeznem?

Mi a helyzet a Csütörtökkel?