az kemény lesz szombati lagzi után reggel melózni menni..
egyik jó barátomnak vasárnap született meg a lánya.. hát mondanom sem kell, hogy este tejfakasztó volt....utána a hétfő az egy igen kemény és émelygős nap volt
Hát nekem muszáj néha öltönyt húzni. Most hétvégén meg szombat lagzi, vasárnap meg meló :( Nyáron mentem én mindenhova, de most már nehezen tudok elszakadni
nekem is elvileg csinosba kellene jönni, de nem hat meg meg hétvégére tervezünk egy pár órás mocizást... össze kéne gyűlni innen fóumból is és együtt menni még egy Eger/Lilafüred karikát
Jó neked. Még én sem raktam el teljesen, de nem hinném, hogy tudok gurulni vele, annyi a meló, mire hazaérek már hideg van. Mikr jövök melóba akkor meg vagy öltönyös nap van, vagy hideg, vagy korán.... Majd jövőre belehúzok...
Csőváz! Garázsba volt letakarva. Úgy bejött a meló, hogy Limeparty után csak pár órát gurultam. Amúgy mi a helyzet a többiekkel? Látom mindenki elrakáson gondolkozik...
Lustaság fél egészség.
Amúgy 35 vagyok és hivatalosan Szabolcsban vagyok állandó lakcímre bejelentkezve. Amúgy Pesten élek. Ahogy már írtam is Pesten kb duplája lenne a biztosítás.
Anyyira nem vonz, hogy 4-5 fokban télen csapassak egyet, vagy kora tavasszal. Nekem azért éri meg kivonatni, mert a casco rohadt drága és számít, hogy havonta csak 1500 Ft-ot fizetek és nem 8 ezret. Azért ez a Bonus-malus elég érdekes dolog: Mindig volt autóm, mióta levizsgáztam. Szépen évek alatt B10 lettem, ugye évente ugrik 1-et. Amikor céges autóm lett, eladtam a sajátomat és közölték, hogy ha nincs a nevemen autó, akkor (nem is tudom már) 1,5 év után visszaugrok A0-ra. Azért ez fasza, nem? Úgyhogy leszarom, ha nem ugrok felfelé a bonus skálán.
Mennyi bajotok van a téllel motort kivonatni bűn!Télen is lehet motorozni!Én is az Unionnál vagyok és 5000 ft körül van a biztosítás.Nekem nem ér annyit, mert ha meg jó idő van és menni akarok akkor meg csak ez a fene hogy nem mehetek!
egyik jó barátomnak vasárnap született meg a lánya.. hát mondanom sem kell, hogy este tejfakasztó volt....utána a hétfő az egy igen kemény és émelygős nap volt
Azt mondjad inkább, hogy ha tényleg veszek egy zx10-es hátsó rugót, akkor kicseréled/kicseréljük-e?
Valakinek elado Bagster taskaja a tankborhoz elado?
Amúgy 35 vagyok és hivatalosan Szabolcsban vagyok állandó lakcímre bejelentkezve. Amúgy Pesten élek. Ahogy már írtam is Pesten kb duplája lenne a biztosítás.
csepptöltő 3500ft
Lusta vok az adatlapod megnézni
köszi