Hali mindenki!
Felkerült a dob.. Nagyon jó hangja van.. A gyári dobot meg elrakom ha véletlen kellene.
Íme pár kép... Rossz a minősége mert telós meg már sötétedett..
Tudod én majsai vagyok és ha a majsai strand tetszett, akkor a Mórahalmi strandod imádni fogod. Én nemrég voltam rajta és kurva jó. Olcsóbb mint Majsa (belépő és kaja-pia árak) több medence van, kicsit kevesebb csúszda, de nagyon tuti a hely. Ha esetleg terveznétek, hogy jó idő esetén lejöttök majsára, lehet hogy megérné továbbmenni. Ótópályán szegedik, onnan kb 15 perc:) Csak gondoltam szólok :)
Kíváncsi vagyok a hangjára is...
A gyárit megtartod mellé? Ha nem akkor lehet érdekelne...
Jahh és egy lehetséges túralehetőség, úgy látom Béla még nem linkelte be... Déva 6
Debrecen - Torockó ~ 280km
Köszi a segítséget!
Ma végre meglett a dob. Csak sejna nem volt időm felrakni. Na de majd holnap :D Addig is pár rossz minőségű sötét kép :D Csak a dobot nézzétek.. A többi nem lényeges.. nagy a rumli
"Az új modell bemutatóját Olaszországban tartják, ahol a Z750-es piacvezető szerepet tölt be a naked bike-ok között. Az R, mint racing változat új fékeket és más kipufogórendszert kap – pontosabb információkra a szeptember 15-i bemutatóig nem számíthatunk."
Nagyon kíváncsi leszek, hogy miből fog állni a "racing" fejlesztés.
Lekislányoznak majd
Olvass vissza...
Amúgy enyém Kappa,de Givi néven is forgalmazzák.