Nem bonyolult felrakni a dobot. A motor bal oldali műanyag idomait kell levenni. Alatta van a szelepet működtető motor, onnét kell leakasztani a bovdent. Itt-ott széthúzod és kész. Nekem csak az új dob összekötő csövével volt egy kis gondom, mert gyárilag hosszúra hagyják és méretre kellett vágnom. De az egész művelet talán ha tartott 2 órát. Az eredmény viszont kárpótol, mert k..va jó hangja lett a gépnek és végre az autósok is tudják, hogy mögöttük vagyok
Ez a kárbejelentő valóságos, az egyik nagy biztosító által vizsgált kárügyek irataiból származik. A "Baleset oka" rubrikában:
Az esemény részletes leírása:
Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lassan varangyosbékák kuruttyolták esti imájukat.
Na,ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de
meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a
kurutty!
Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért kitehető felelőssé?:
Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.
Egyéb közlendők:
Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel.
Van egy srac, aki csomagtartot csinal motorra, o mondta, hogy Ausztriaban 160 korul szallt bele hatulrol egy motoros 200 valamennyivel, aztan par hettel kesobb, amikor kesz lett a motorja kijott ele egy auto es kis sebesseggel eldolt. A motor tul ket sisakot is lenullazott kb 2 honapon belul...
O mondta, hogy a vatera lengyel (vagy szlovak) oldalan szokott vasarolni, es idonkent egesz jo cuccokat ki lehet fogni szallitasi koltseggel egyutt is. Mutatta a borkabatjat ami perec utan is jol nezett ki, valami 20e penzert vette. ugyanez nalunk hasznaltak kb a duplaja.
XD Hát ez durva Nekem a plekóval annyi a bajom hogy az első motorozásnál meglökték a mocit a bukó meg pont ráesett a plexire... szerencsére csak megkarcolódott
Hat nem kicsit aztam el hazaig a munkabol menet. A sisak belul is tiszta viz. Az atkozott plexi allandoan beparasodott, es alig lattam valamit, raadasul ilyen fenyviszonyok mellett nem tul elonyos a sotetitett plexi...
Ma megcsináltam az első lámpát :D Mostmár minden fasza
Holnap mennék a kidörrentőért csak szerintem ebben az időben nem tudok motorral elmenni érte. Azt a bizonyos "exup" vagy milyen szelepet mennyire bonyolult kikötni? Mert azt mondta a csávó hogy az nem kell a sportdobhoz.
Cső! Bocs nekem is le kellett lépnem, mert sietni kellett haza. Szerintem is jót gurultunk. Siófokot meglátjuk, elvileg benne vagyok, de kéne a jó idő is, me nekem perforált bőrruhám. Tegnap kicsit hüsi volt... Még beszélünk róla!
Panyó: milyen volt a film?
ÁÁÁ ez a mai motorozás részemről nagyon adta... Csak kár hogy sietnem kellett haza Am örülök hogy személyesen is megismertem pár kollégát!
Miskeri ha jó lesz az idő jövő vasárnap eg siófok?
Panyo neked köszönöm a segítséget a lámpával kapcsolatban.
Egy darabig követtem… a hátamon csúszva. Inkább annak örülök, hogy nem kaptam el. Ő pedig annak örülhet, hogy a rendszáma nincs meg! Szívesen elbeszélgetnék vele, hogy tulajdonképpen hogyan is gondolta ezt az egészet…
http://kepek.origo.hu/gallerie...
http://kepek.origo.
hu/gallerie...
http://kepek.origo.hu/gallerie...
Nem bonyolult felrakni a dobot. A motor bal oldali műanyag idomait kell levenni. Alatta van a szelepet működtető motor, onnét kell leakasztani a bovdent. Itt-ott széthúzod és kész. Nekem csak az új dob összekötő csövével volt egy kis gondom, mert gyárilag hosszúra hagyják és méretre kellett vágnom. De az egész művelet talán ha tartott 2 órát. Az eredmény viszont kárpótol, mert k..va jó hangja lett a gépnek és végre az autósok is tudják, hogy mögöttük vagyok
Ez a kárbejelentő valóságos, az egyik nagy biztosító által vizsgált kárügyek irataiból származik. A "Baleset oka" rubrikában:
Az esemény részletes leírása:
Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lassan varangyosbékák kuruttyolták esti imájukat.
Na,ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de
meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a
kurutty!
Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért kitehető felelőssé?:
Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.
Egyéb közlendők:
Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel.
O mondta, hogy a vatera lengyel (vagy szlovak) oldalan szokott vasarolni, es idonkent egesz jo cuccokat ki lehet fogni szallitasi koltseggel egyutt is. Mutatta a borkabatjat ami perec utan is jol nezett ki, valami 20e penzert vette. ugyanez nalunk hasznaltak kb a duplaja.
Holnap mennék a kidörrentőért csak szerintem ebben az időben nem tudok motorral elmenni érte. Azt a bizonyos "exup" vagy milyen szelepet mennyire bonyolult kikötni? Mert azt mondta a csávó hogy az nem kell a sportdobhoz.
Eladom a motort és veszek egy jetskit.
Panyó: milyen volt a film?
Miskeri ha jó lesz az idő jövő vasárnap eg siófok?
Panyo neked köszönöm a segítséget a lámpával kapcsolatban.
Mindenkinek köszönöm, aki segített gyorsan aksihoz jutni. Sikerúlt, mégegyszer ezer köszönet!
Bugee