Áve!
Sajnos beütött a crach és el kell adnom a motorom. Faca, hogy most vettem 2 hónapja és meg is kell tôle válnom. Elmehet a picsába ez az ország meg a politika
szóval a hirdetést itt van, ha tudtok valakit, akkor szóljatok.
Üdv!
Tegnap jöttem haza Debrecenből a családdal és találkoztam 2 Z-vel. Egy újabbik zöld 750 Hajdúszoboszló után húzott el, majd nem sokkal később jött vissza. Illetve piros Z1000 tankolt a kisújszállási MOL kúton majd gurult előttem egy darabig. Ráismer valaki magára?
Áve!
Ma délután gurultam egy laza 100-120 km-et egy menyecskével. Eddig még senki sem ült mögöttem ezen a motoromon és valami pazar volt ;-) Igaz, a lány is jól passzolt a géphez és nem nagyon ficerget fölöslegesen. A kanyarokban szinte észre sem vettem, hogy mögöttem ült. Na a fékezéseknél viszont jól rámtapadt, igazi csajozós a kis "z" ;-)
Sziasztok.
segitseg kellene,ki is csinalja azokat a kiraly uleseket(vastagabb szivacs,minta,egyedi megjelenes)?
Ja a masik,valami jo fenyezö is kellene...
Kösz
Sajnos beütött a crach és el kell adnom a motorom. Faca, hogy most vettem 2 hónapja és meg is kell tôle válnom. Elmehet a picsába ez az ország meg a politika
szóval a hirdetést itt van, ha tudtok valakit, akkor szóljatok.
Köszi:
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/haszn
altmotorok/183845/KAWASAKI_Z750.html
power32
Plexit már szereztem (rendeltem), a konzol még kérdéses.
Utánanéztem és elvileg külön cikkszámon szerepel: 13280-0017 (holder, clutch lever).
Gyári plexi t tudok 24980ft mattban 19980ft
a konzolt csak kpl adja a kawa kar kapcsolo stb 19980ft. Adatlapomon elérsz!
Amit keresel az a kulungkar konzolja a bal oldalon, ugye? Mert olyanom van egy.
Tegnap jöttem haza Debrecenből a családdal és találkoztam 2 Z-vel. Egy újabbik zöld 750 Hajdúszoboszló után húzott el, majd nem sokkal később jött vissza. Illetve piros Z1000 tankolt a kisújszállási MOL kúton majd gurult előttem egy darabig. Ráismer valaki magára?
Ma délután gurultam egy laza 100-120 km-et egy menyecskével. Eddig még senki sem ült mögöttem ezen a motoromon és valami pazar volt ;-) Igaz, a lány is jól passzolt a géphez és nem nagyon ficerget fölöslegesen. A kanyarokban szinte észre sem vettem, hogy mögöttem ült. Na a fékezéseknél viszont jól rámtapadt, igazi csajozós a kis "z" ;-)
Z750/Z1000 alu visszapillantó tükör eladó, a bal oldali picit sérült (horzsolt).
ár: 5e/pár
keresek:
- gyári Z1000 (03-06) plexit
- kormány bal oldalon lévő konzolt, ami a visszapillantót is tartja
ha ezek közül valakinek van esetleg elfekvőben, akkor sikítson!
belgarda kukac gmail pont com
igen öket mar mondtak,h nagyon jok.
milyen elemeket akarsz fényeztetni?
Arban is ok a fenyezö?
A Somotokárpit vagy a Tommot.
Ügyes fényezőt tudok Győrben.
segitseg kellene,ki is csinalja azokat a kiraly uleseket(vastagabb szivacs,minta,egyedi megjelenes)?
Ja a masik,valami jo fenyezö is kellene...
Kösz
Köszi a segítséget. Majd akkor szétnézek. Nem nagyon fúj ki de zavar engem...