Szia! Tudok még 2009-est és új 2010-es modellt de az árakat a kawasaki @steelhorsemotor. hu oldalon beszéljük meg. habár ez a jó forint euró huzavona nem tesz jót az áraknak. Kitudja mi lesz tavasszal.
Hali mindenki
bocs de 2 napig nem voltam hálózat közelben
szal az M0-ás /talán Halásztelki lejáró/ benzinkút Meki kombonál találkozhatunk 14.45 - 15.15 között
ha valaki jön jelezze, hogy hiába ne várjunk
Miskeri köszi a képeket nézegettem, nézegettem majd dumálunk.
Tömeg koma nekem van gyári szerviz füzetem bakker bár mikor megnézheted, amúgy is szerettelek volna hívni a hűtő takaró felszerelés miatt, de 1 telefon csere miatt sajna sok számot elvesztettem,
rábíztam az adatmásolást a szolgáltató hülye emberére
csörögj rám vagy küld el valamilyen formában a számod
Nekem lehet aktuális lenne tavasszal, 2009/2010 est a mostani előtti változatra gondolsz Zsolt? Mi lenne körülbelül aza "jó"? Használtmotor beszámítás? Köszi az infót előre is
két haver akikkel járkálunk együtt ott egy régebbi tuono van megy egy újabbik szériás mille factory, nekem bejön a v2 főleg az újabbik touno bár olyannal még nem mentem.
meg persze ami lemarad a speed triple jó kis 3 hengeres
meg egyszer egy mt01-et is kipróbálnék kiváncsiságból
Tuono nagyon tetszett míg nem mentem eggyel -- olasz, nem olyan doxa mint bármelyik japán.
Z1000 drága, nem tetszik és panyo szerint könnyű az eleje és túlságosan felhasználóbarát.
RSV4 4,5 misiért szintén olasz, bár nekem is qwara tetszik.
Az, hogy motort akarok cserélni az nem azt jelenti, hogy meggazdagodtam (sajnos)
Aki kérdezte a Lime Party tavaly is négy órás volt, uh az csak rizsa volt, hogy a limeparty hosszabb lesz annyival mert elmaradt az utolsó esti motorzás... Nah mindegy is
En is varnam a valaszod ,par napja kuldtem az oldaladra.
Köszi