Sziasztok én is hazaértem 8-ra. M0-son volt nagy a szél, szerencsére m5-ön már jobb volt a helyzet. Eső elkerült, de olyan kurva sok bogár volt, alig láttam ki a plexin. Örültem mindenkinek, jó volt találkozni a Z-sekkel. Bivaly téged kerestelek, de nem találtalak! Vasárnap jön valaki a ringre? Na megyek Zsú-hoz viszem a vásárfiát! Sziasztok!
Ló estét!
Remélem mindenki szárazon megúszta a hazamenetelt
Nállunk pont amikor toltam be a garázsba a motort akkor kezdett esni
Amúgy jó volt az egész nap örültem,hogy egy kicsit (majdnem)mindenki megjelent
Borso eltünt remélem fotózott sokat!
Bar nekem a regebbi tipus van, de hasonlo az ikerlampa felepitese. (Gondolom a Tied sem angol import....)
Ha rajta ulsz, akkor a bal oldali a tompitott, lehet, hogy csak fel lettek cserelve az izzok csatlakozoi.
de lehet, hogy a xenon miatt villognak :)
Szia!
Nem lehet, hogy rosszul van beallitva a lampad?
(Nem ismerem a z750 lampajanak a hatuljat, de a z750s-nek ott van ket tekeroize, amivel nagyon el lehet allitani a lampat.)
Miért is villogtatnak szembe? Nekem még akkor sem, ha rákapcsolom a refit. És mindig rákapcsolom, ha elhagyom a helységnév táblát. Nem azért villogtatnak, mert mész mint az állat?
Amúgy a fogyasztása teljesen jó, kb. 200-300 km között lehet vele kijönni, meg amúgy is, ha kiürül, töltsd tele
fogyasztás nagyon függ attól hogy mennyire húzod a gázt mert lehet 120km-et kényelmesen menni meg lehet vadállat módjára csapatni.. ahogy én néztem nekem kb 6-10 között mozog a fogyasztás attól függ mennyire vagyok állat de igazából nem szoktam figyelni ha üres tankolok itt nem érdekel a fogyasztás
sziasztok! nem tudnátok véletlenül szerezni nekem egy müszerfalat elfogatható áron kawa z750 2005 mocihoz? hálás lennék érte! neten keresem már hetek óta és nem jutok elöbre!
Remélem mindenki szárazon megúszta a hazamenetelt
Nállunk pont amikor toltam be a garázsba a motort akkor kezdett esni
Amúgy jó volt az egész nap örültem,hogy egy kicsit (majdnem)mindenki megjelent
Borso eltünt remélem fotózott sokat!
Tegyetek fel sok-sok-sok kepet!
z.
Ha rajta ulsz, akkor a bal oldali a tompitott, lehet, hogy csak fel lettek cserelve az izzok csatlakozoi.
de lehet, hogy a xenon miatt villognak :)
Nem lehet, hogy rosszul van beallitva a lampad?
(Nem ismerem a z750 lampajanak a hatuljat, de a z750s-nek ott van ket tekeroize, amivel nagyon el lehet allitani a lampat.)
Miért is villogtatnak szembe? Nekem még akkor sem, ha rákapcsolom a refit. És mindig rákapcsolom, ha elhagyom a helységnév táblát. Nem azért villogtatnak, mert mész mint az állat?
Amúgy a fogyasztása teljesen jó, kb. 200-300 km között lehet vele kijönni, meg amúgy is, ha kiürül, töltsd tele
Hová költözöl? Sajnálom h. nem jössz...
Písz