Nem tudom nem én csinálom, én meg nagyon nem vagyok műszaki ember. Egyszer rápróbáltam a mocira és úgy tűnt mintha blokkcsavarok rögzítenék, ott vannak a mélyítések, de tényleg nem vagyok műszakis ember. De én úgy tudom, hogy csak a gyárihoz adnak csavarokat, utángyártottakhoz nem... De teszek fel képeket és majd látod, megpróbálom vhogy rávarázsolni is, hogy lásd hogy áll rajta.
Nekem 25e-nél megnézte a szerelőm és azt mondta, hogy nem kell. Vagyis az enyémet nem kellett állítani, rendbe volt minden. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy a drágaságomat 22e km-ig nagyon kímélve (120 átlagtempó)használták... Nálam már kap a szájára rendesen!
Szia! Én 20-ért tudok fényezetlen, alapozott kivitelben. Igényesen van megcsinálva mindkét oldala faszásan megvannak a a felfogatások helyei süllyesztve. Estére teszek fel képet, már Figu is érdeklődik iránta de lehet tudok szerezni még egyet ha mindkettőtöknek kell.
Szeretnék venni a gépemre - z750 - hasidomot, tudtok ebben segíteni? Beszéltem Gyapival de Ő most nem tud csinálni csak üléspúpot. Műanyagos Csaba elérhetőség meg tudja valaki adni vagy esetleg valaki másét aki tud csinálni/szerezni :)
Hali, amit én használok az egy eccerű orkánruha, mezőgazdasági boltban bárhol hozzá lehet jutni, az ára 2000Ft volt...
Tesztelve lett olyan két hónapja egy Makó-Nyírábrány távon amiből ~200 km-t tettem meg esőben és egyáltalán nem volt vészes a beázása... Csak a hasamnál a cipzárnál folyt be annyi víz amitől a felsőm enyhén vizes lett, de amúgy teljesen hibbátlan kis cumó...
Szia!
Bocs, de elméláztam a dolgokat :-)
e.mail ment minden kérdésedre igyekeztem válaszolni. A lime partyra kimegyek és kiviszem a kamerát, ha jössz, meglesheted
24.000-nél kellene elvileg megnézni a szelephézagot (szervizkönyv szerint).
--
frts
Csaba elérhetősége a 23775-ös hozzászólásban keresendő, 952es oldal, de szerintem sem csinál már hasidomot, legalábbis ez hírlik...
az lenne a kérdésem h 04 es z750 nél kell 24 nél szelephézagot állítani? szervízkönyv írja elvileg, nem tudom h kinek mi a tapasztalata kell e
Szeretnék venni a gépemre - z750 - hasidomot, tudtok ebben segíteni? Beszéltem Gyapival de Ő most nem tud csinálni csak üléspúpot. Műanyagos Csaba elérhetőség meg tudja valaki adni vagy esetleg valaki másét aki tud csinálni/szerezni :)
Üdv.
Z
Piszkálj mail-ben és elküldöm a képét...
Üdv: Laci
(mocilaci@freemail.hu)
ha kiérek a partyra mindenképp megsasolom...
Tesztelve lett olyan két hónapja egy Makó-Nyírábrány távon amiből ~200 km-t tettem meg esőben és egyáltalán nem volt vészes a beázása... Csak a hasamnál a cipzárnál folyt be annyi víz amitől a felsőm enyhén vizes lett, de amúgy teljesen hibbátlan kis cumó...
Bocs, de elméláztam a dolgokat :-)
e.mail ment minden kérdésedre igyekeztem válaszolni. A lime partyra kimegyek és kiviszem a kamerát, ha jössz, meglesheted