Szia!
Milyen telefonod van? A nokiakon van adovevo funkcio. Ha esetleg az ismerosodnek is ilyen van, a gyari fulhallgatos dologgal szerintem mar meg is van oldva a dolog.
Szép Estét Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy ha most rakok sportdobot a gépre akkor valamit kell rajta állítani? Kinéztem magamnak egy jó kis dobot csak nem tudom hogy itt kell-e. A DRZ-nél kellett...
Nekem is volt benne Castrol Power 1 Racing 10w50 (meg Actevo10w40),azt tapasztaltam hogy olajcsere közeledtével-úgy 5000km környékén-hangosabb volt a motorzaj(persze teljesen normális határokon belül),de akkor is hangosabbnak tünt mint a friss olajjal.Leengedéskor a fáradtolaj sötétebb és higabb volt mint a Fuchsal.Sebességváltás is finomabbnak tünik mint a Castrollal.Persze ez az én szubjektiv véleményem.És nem hamisitott Castrol volt,márkaszervizben tették bele 1000és6000km-nél.
Előzésnél: Maradj a szembejövő sávban = jöhecc
Intesz fel = jöhecc
integetsz lefelé = maracc
Ráelőzöl benzinkút előtt = tankolni kell
Ráelőzöl és leindekszelsz = álljunk meg
Integetsz és fénykürtölsz akocsisnak és a középső ujjadat feszegeted = MENJ A JÓ Q*VA AN*ÁDBA
Ilyenek és hasonló kommunikációs eszközök semmibe nem kerülnek, aza 20 ezer pénz meg mehet a tankba!
Huh rég voltam itt, sokminden történt. Képet rakok fel az alsóspoilerről még ma!
Amúgy ki jön 19.-én? Úgy néz ki Zsú elenged...:) yeah!
Nekem 05-ös kawám van, de mindent elmondtak az előttem szólók. Fasza, király, rendben van, csak nincs ződben:(
Szia!
Szerintem teljesen jo a felvetel minosege. A "remeges", meg olyan mint amit a gyanutlan utas szokott elszenvedni. Szerintem ha jobb kepet akarsz menj autoval :D
(A motorversenyek kepe sem jobb amit a motorok kamerairol mutatnak szerintem.)
2004-es z-nek az első telója kicsit gyengusz,amin lehet finomítani.Fogyasztás nekem 4,6-7 körül alakult.Kényelemre hosszútávon ne várj csodákat naked motortól. Széria hibája tudtommal nincs,agyonvághatatlan.Gyenge pontja,hogy függőséget okoz.
Futómü gengusz,sportosabb menethez keményiteni/cserélni szoktak ZX alkatrészekre,nekem pld. hátul 06os 636 hátsó rugóstag van de itt többeknek is(ez 20-30ból kijön).Az eleje az enyémnek(07es,forditott)nekem megfelelö.A régebbieket többen puhának tartják,sürübb olajjal/rugócserével orvosolták,vagy ZX elejére cserélték(ez már húzósabb).
Érdekelne hogy milyen futóműve van? Mennyit eszik 100-on átlagos használat mellett? Mennyire kényelmes hosszútávon? Van-e valami széria hibája? Mi gyengepontja?
Milyen telefonod van? A nokiakon van adovevo funkcio. Ha esetleg az ismerosodnek is ilyen van, a gyari fulhallgatos dologgal szerintem mar meg is van oldva a dolog.