Hát maradjunk annyiban, hogy leghátul én leszek! Én még sosem mentem a Hringen, és minden pályán min. 2-4 kör kell míg bemelegszek megismerem a pályát, addig nagyapám is elmenne schwalbe-val... de merész vagyok és bátor....
OK, ha nagyon lassulsz kikerüllek, hogy ne csak az legyen a videón, hogy engem mindenki leelőz. Bár szerintem nekem jó lesz ott hátul is ...
Legutóbb MERSZ-en voltam kint. Hát nem voltam az élmezőnyben...
De nem adom fel menni kell ennek még jobban!
Szia! Hát persze, hogy érdekel, sőt örülök neki, ha Veled is találkozok majd kint. Egy pár jó arcot már megismertem innen, remélem a kawa napon a többi z tulajjal is találkozhatok. Schnau ez neked is szól!
Szia! A tömités pontosan 4200ft azt rendelni tudom ha kell szólj vissza4 szabadság miatt csak szeptember 6 köröl igérem . A héten én is szabin vagyok szeptember 1már vagyok4
Szia!
4-6 cm hosszu gumi elemek, amik pl az oratol balra-jobbra levo kb tenyernyi muanyag aljanal is vannak.
Nem a szivacsra gondoltam, ami ra van ragasztva a burkolat belso felere.
Kosz!
Max. majd gratulálunk egymásnak a boxban, hogy milyen szépen tudunk lassan kanyarodni
Legutóbb MERSZ-en voltam kint. Hát nem voltam az élmezőnyben...
De nem adom fel menni kell ennek még jobban!
Viszem a cimborám GoProHD kameráját, on-board-ot biztosítom majd!
Sebészet UV (ezis party csak inkább red) aug27. 13:00 től SZEGEDEN
A KURVAÉLETBE
Jó lesz már összefutni egy pár régi ismerőssel mostanság eléggé külön utakon járok.
hátizsákban tényleg nem tudom hazavinni
Én is ott leszek!
4-6 cm hosszu gumi elemek, amik pl az oratol balra-jobbra levo kb tenyernyi muanyag aljanal is vannak.
Nem a szivacsra gondoltam, ami ra van ragasztva a burkolat belso felere.
Kosz!
Mailemet megkaptad vagy elbénáztam vmit?