Szia!
Én magam csak jót tudok mondani. 'Kinyírhatatlan', ahogy korábban fogalmazott itt valaki a 750-es kapcsán.
Speciel már nem először, de most nagyon érik, hogy az enyémtől megváljak nagy szomorúságomra, családi oknál fogva...
Ha gondolod továbbiakban keress itt: tom@eniac.hu
Van ötletetek, hogy az FI lámpám miért villog? Kb. egy éve kezdődött, hogy elvétve villogott pár hetente, majd abbamaradt mikor restartoltam, vagy csak elindultam a motorral. Elvittem a Kamoto-hoz, de a computer nem mutatott semmi hibát. Igaz akkor épp nem mutatott hibát. Korzika óta már nem hagyja abba a villogást. Teljesítmény és bármi tekintetében nincs változás, a működést nem befolyásolja, minden oké, "csak" villog. Mielőtt kérdeznétek az olajlámpácska nem villog vele! Szóval 5let? Lambdaszonda? Korrozió vmi vezetéken? Befecskendezés hiba? ...
Kétfajtában tudok segiteni Japán utángyártott 15200ft a kopó lamella! és van egy erösebb változat 21500ft mind a két változat van raktáron! Elvileg kell egy tömités ha leveszed a deklit kb 3000ft de ez fejböl nem megy + munkadij kb 5000ft
De van csaladi kedvezmenynek hivjak (kb 800-800 forint az erintett feleknek) :D
Na jo ez vicc volt. Mondjuk akarmit veszel a toltesrol (menet kozben szivargyujtorol...) ne feledkezz meg, mert ezek a beszelgetos cuccok eleg hamar kepesek lemerulni folyamatos uzemmod mellett.
Eladó 2007 utáni Z750 re egy Akrapovic titán dob és egy Leo Vince titán dob. Mind a kettő E betűs és összekötő csővel. CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ! 06 70 585 04 36 Z750, Z1000 bontott alkatrészek eladók!
Boldog szülinapot gyapi mester!
Lehet tudni valamit a Z klubbos polókról?
de lehet lemaradtam róla?!már rég nem olvastam az oldalt (az a kurva sok meló....) dehát ez van!
Sziaszok,
Köszönöm a válaszokat. Így első körben nagyon jól hangzik amit leírtatok. Jelenleg egy v2-es TL-em van, de szerintem egy ilyen Z nekem egy örök élet lenne (lesz ).
Én magam csak jót tudok mondani. 'Kinyírhatatlan', ahogy korábban fogalmazott itt valaki a 750-es kapcsán.
Speciel már nem először, de most nagyon érik, hogy az enyémtől megváljak nagy szomorúságomra, családi oknál fogva...
Ha gondolod továbbiakban keress itt: tom@eniac.hu