Sziasztok!
Vennék egy z 1000 4 a 4 be dobot
azonban a benne lévő 6 furulyából 4-et kivettek, és rövidebb is pár centivel!
Mire számíthatok pl. hang szempontjából!
Sziasztok mindenkinek, Hazaértem Kakucsról! Király volt, mindenkinek köszönöm aki ott volt! Bivaly: Lehet elnézünk vasárnap, ha nem lesz zabos a Zsu :)
Sziasztok! Kis műszaki segítségre lenne szükségem: 2009es Z750es hátsó villáját szeretném lecserélni valami másfajtára, mert nem nagyon teccik az eredetije. Olvastam egy srácról aki zx636-osét rátette(ami mellesleg teccene is), de hogysmint arról nem tudok semmit... Szerintetek komoly alakítás nélkül megoldható a dolog? Köszi
A MOL-t aki eddig kipróbálta (ZZR1100,Z1000,ZX6R,ZX7R,636 '05) már nem kísérletezik mással, ajánlom jó szívvel és 10eFt a 4L, keresd Somarace-t a fórumon ha kell.
3 olajjal van tapasztalatom:
Fuchs 10w-40-es ez volt a legjobb visszasírom ahogy ezzel működött a váltó.
Utána Cepsa 10w-40 erről inkább ne is beszéljünk.
Most meg megint hallgattam az okosakra és Mobil Extra 4T-t raktam bele. Ez valahol a kettő között van, de nem kisérletezek tovább, legközelebb Fuchs lesz újra!
Barkácsolóknak van egy eladó lendkerék lehúzom. 2005-ös Z1000-hez biztosan jó
Érdeklődni: seducertt@hotmail.com
8 mm-t szedtünk le tegnap a lendkerékből, nagyon kellemes lett a motor. A gyári megmunkálás nagyon ratyi, közel 3 tizedet ütött óra szerint. Most 2 század.
Sokkal könnyebben pörög fel (mintha kiiktatnád a katalizátort), és nem is rezeg annyira 130-nál. Érzésre kisebb gázt is kell adni. Megérte a meló, majdnem annyit jelentett, mint a -1 fog elől.
Vennék egy z 1000 4 a 4 be dobot
azonban a benne lévő 6 furulyából 4-et kivettek, és rövidebb is pár centivel!
Mire számíthatok pl. hang szempontjából!
A második kép elárúl mindent Miskeriről
Irtam a profi fényképező srácnak,de még nem jelzett vissza
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Gyapi megjött az üléspúp. Nagyon jó lett köszönöm szépen Ha véletlen lesz hasidom szólj kérlek
OK, bár csak telefonnal csináltam
és nem túl jók, mert szembe sütött a nap,
és az amúgy sem erős képességeket picit még rontotta
FIGU
Szuper volt!
Valami FTP szerverre kellene feltenni a videókat!
Az én kamerám kicsit lefelé volt álítva ,de látni téged
Vasárnapról áttevődött.
Jertek, jertek!
bocs, persze persze, minden OK
szuper jót motoroztam
oda és vissza :-)
de, dumálni is
FIGU
Fuchs 10w-40-es ez volt a legjobb visszasírom ahogy ezzel működött a váltó.
Utána Cepsa 10w-40 erről inkább ne is beszéljünk.
Most meg megint hallgattam az okosakra és Mobil Extra 4T-t raktam bele. Ez valahol a kettő között van, de nem kisérletezek tovább, legközelebb Fuchs lesz újra!
Érdeklődni: seducertt@hotmail.com
8 mm-t szedtünk le tegnap a lendkerékből, nagyon kellemes lett a motor. A gyári megmunkálás nagyon ratyi, közel 3 tizedet ütött óra szerint. Most 2 század.
Sokkal könnyebben pörög fel (mintha kiiktatnád a katalizátort), és nem is rezeg annyira 130-nál. Érzésre kisebb gázt is kell adni. Megérte a meló, majdnem annyit jelentett, mint a -1 fog elől.
ebéd után, nem pályázni csak dumálni
ha valaki jön a O-son Mekis benzinkúton találkozó?
FIGU