helló!
tegnap a barátom eldölt a kawámmal jobbra és ugy füstölt kéken mintha kétütemü lenne szerintem felrántott egy kis olajat ez normális?
és csak alapjáraton volt!
most már nem füstöl és azóta egy kicsit csörög szerintem vagy csak a fülem ijedt meg?
és nem fektette el teljesen mert alárakta a lábát!
kérdésem a következő eltud menni az olajnyomás ijen esetben
üdv:gabó
Én a z-vel vizsgáztam rutinból/ forgalmiból is, és rutinon amíg álltam egyhelyben és magyarázott az oktató 105-110 is volt, de nefélj ekkor már bekapcsol a ventillátor!
Köszi. Kezdtem félni... 97 fokon volt a tötymörgésben. Csak nekem pl a teherautó amivel járok az 60 fokon áll, a kocsi 75.. DRZ-n nem tudtam De így mostmár ezt is tudom. Köszönöm.
Már én is nézegetem, ha lesz egy olcsó már ütöm is le,és annyira belejöttem a kamerakeresésbe, hogy vettem is gyorsan egy Ducati-s Oakley napszemüveget
Mert valószínűleg ABS-es a motorod, nem? Nekem nem ABS-es és az én ülésem alatt elfért az elsősegélycsomag, izzókészlet, szerszámkészlet, tárcsafékzár, sőt ha bőrruhában megyek valahova akkor még az ülés alá bezsúfolom a pénztárcám és a telefonom...
Én egy új helyet találtam, a gépen a kamerának. A bal oldali hűtőtakaró tetején egy kiegészítő lemezzel remekül fel lehetett rakni a kis Sony kamerám. De sajnos próbára nincs lehetőségem egyelőre, mert egy szögbe léptem, ami ráadásul eléggé belement a lábamba. Most lábadozom. A doki szerint csak egy kicsi kellett volna hozzá, hogy Jézus stigmája legyen. A végén még szent lettem volna. De a gyógyszerek elnyomják a fájdalmat egy darabig. De ha rendbejövök, csinálok tesztet én is.
Sziasztok!
Feltettem próbából egy kis kamerát a mocira tegnap. Csak a cégünk udvarán mentem vele egy kört, hogy teszteljem és csak a bukógombára volt lehetőségem erősíteni. http://youtu.be/6RlFegukTS4
csak mert a hátsó ülés alá nem fér... Az elsőnél meg úgy néztem hogy ott akksi meg minden hogy oda se nagyon férne be
Am azt szeretném tudni hogy nektek pl nektek ha városban tötyögtök akkor a vízhőfok mennyire megy fel?
tegnap a barátom eldölt a kawámmal jobbra és ugy füstölt kéken mintha kétütemü lenne szerintem felrántott egy kis olajat ez normális?
és csak alapjáraton volt!
most már nem füstöl és azóta egy kicsit csörög szerintem vagy csak a fülem ijedt meg?
és nem fektette el teljesen mert alárakta a lábát!
kérdésem a következő eltud menni az olajnyomás ijen esetben
üdv:gabó