Csináltam képet a motorról. igaz, hogy csak a tecsivel, de több mint a semmi. Feltöltöttem az adatlapomhoz. Már neve is van ami egy kicsit muris: TINDEE
Annyi a magyarázata, hogy a hely ahol iszom a kávémat nap mint nap, ott a pultos lány felvetette, hogy legyen neve a "fekete szörnynek" A hölgyet Tündinek hívják, de egy törzsvendég mindig Tindi-zi Így a hölgy tiszteletére megkapta a motor a TENDEE nevet a ma esti keresztelésen. Alkalom adtán pezsgőt is bontunk a keresztelés tiszteletére
Szép jó estét uraim!
Ma volt szerencsém hazamotorozni esőben Makóról, miközben egyszer majdnem ki is fogyott a benyám. A képen látszik, hogy mennyi fért a tankba. Nem vágom, a gyári értéket nem állítva mérnék...? Vagy a kutas csal ennyit?
Vazze nincs telefon? Nem tudok mindíg mindenkit felhívni
Úgy volt,hogy nem megyünk sehová,felmentunk a citadellára Robist megnézni,de már nem volt ott és megjelent Tozsó a haverjával Ő sem szolt,hogy guruljunk valahová csak megjelent,Velencéhez nem volt kedve senkinek így Dobogókő volt a rögtönzött uticél!
Miért ne tartoznál a bandába?
Vasárnap nekem nem jó,mert Zakopane a cél
Bazze szombatról körkérdést kezdeményeztem, de Te nem mondtál se A-t se B-t, így vasárnap voltam fent.
Ha még a "bandába" tartozom , akkor vasárnap gurulhatunk egy Gyapival találkozósat.
Merre is mennétek innen?