Nekem is úgy tünik, h semmi gond nincs vele, ilyenkor érdemes megnézni a kupung, fékkart, lábtartót, a kilógó helyeket, de ahogy elnéztem a képet ez télleg nem sérülés miatt lett újraruházva. Az ára szerintem is reális, mert ha körülnéztek nagyon nyomott most a használtpiac. Nakeden amúgysem lehet tökéletesen elfedni a sérüléseket, vagy csak nagyon sok pénzből. Az enyémnek is a hátulja volt sérült, de azon meglátszott a kuplung, fékkar sérülése és dekni hiánya miatt. Az ülés átalakítást nem igazán értem, kényelmesebbet szeretnél? Amúgy sztem rendbe van. Sok sikert hozzá!
A pályáról meg annyit hogy én 24 éves vagyok, a bátyám 41. Szerintem röhögve lemotoroz mindenhol, szal sztem csak hajrá!
Apropó, Augusztus első hétvégéje (5-6-7-8) HORVÁTORSZÁG, 4 napos sátras túra valaki? Eddig ketten m1unk a bátyámmal (ő tapasztalt túrázó)
Állítolag semmi sérülés nem volt rajta, csak egyszerüen deign. A tank eredeti és az ülés műanyagja is, csak rá van téve egy fehér csík, de a plusz piros csík már csak öntapadós. Ahogy néztem, tényleg egyben van az egész, de szakemberrel megnézetem azért.
Most már csak a pénz miatt kell szurkolni :-)
Plexiből Givit vegyél. Van aki szerint elrontja a képet, szerintem nem. Mindenesetre hasznos. Gumi az jó ami rajta van. Ülés az sok mindentől függ, de nem vészes. Nekem zselével, módosítással, hímzéssel 3 fajta bőrből 30 ropi körül megállt. A zselé a sok mert az spéci cucc, de megéri. Meg egyedi. Vedd meg ha tetszik. Sérülések? Mit mondott a pacák miért fényeztette át?
Ujabb kerdes, bocs!
Milyen plexit javasoltok ra és mennyi lehet cakunpack? Hatso served erdekelne meg. Olvastam itt a nuanyagos csabarol. Info? Ja és az ules atalakitasa mennyit kostal?
Koszi a valaszokat elore is!
Hello!
Csak kimentünk szombaton Kakucsra...
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de az utolsó pillanatig nem nagyon akartam menni a meleg miatt.
Végül rábeszélt a barátom. Neki ugyan nem a legjobban végződött a nap, mert az utolsó menetben átdobta a KTM.
Én ezzel kaptam a mocim. Túrára tökéletes, bár asszem ennyiért már Dunlop Roadsmartot, vagy sportosab Dunlop-ot is kapsz. De a Metzeler is jó márka, azt nézd meg mikori gyártású a gumi és hogy milyen stílusú. Van neki túrája, meg sportosa, sőt utca-pályagumija is. Én nem szeretem a túragumikat, bár én havi 1-2 alkalommal pályázni is szeretek. Meg szeretem ha a gumimba van tartalék még...
Mindenki így kezdi. Aztán egyszer rászánja magát a pályázásra, és utána folyamatosan megy. Dehogy vagy öreg. Hétvégén kint voltam a gokartpályán Kecskeméten. Mindenki 30 felett volt. Szerintem sokan voltak 40 felé is. Adatlapod szerint te is csak 41 vagy. Egy fiatal nem mindig tudja megfizetni a gumi+pályabérlet+benzin+járulékos költségeket. Hobbipályázásra meg tökéletes a Z..
Igen, pesten van az árpád hídnál napközben. Élőben még én sem láttam. Én elég hüle vagyok a motorokhoz is műszakilag. A külseje tetszik, de igazából nem érdekel, hogy milyen a színe, mert menni akarok vele és nem nézegetni A lényeg, hogy műszakilag makulátlan legyen.
Beszélek a tulajjal és ha nem gond akkor igénybe venném a segítségedet.
gumin nem éri meg spórolni. Ha túrázni mész jó a conti road attack is, ha pályázni akkor vegyél rá brian-től superbike papucsokat. Ne a márkát nézd, hanem hogy milyen stílusú gumi, és a stílusodhoz válassz. Egyik nem tapad annyira (de ez szinte csak pályán van néha a saját határunk alatt) másik meg csak 3-4000km megy el, viszont úgy lapra tudod szerelni a mocit, hogy még az ikeások is megirigyelik.
A pályáról meg annyit hogy én 24 éves vagyok, a bátyám 41. Szerintem röhögve lemotoroz mindenhol, szal sztem csak hajrá!
Apropó, Augusztus első hétvégéje (5-6-7-8) HORVÁTORSZÁG, 4 napos sátras túra valaki? Eddig ketten m1unk a bátyámmal (ő tapasztalt túrázó)