eggyütt érzek veled!
Én is pont ezt akartam kérdezni a srácoktól!
ma vettem észre,hogy a tegnapi gurulásom során,megváltam a jobb oldali láncfeszitő konzomoltól!
ha valaki tud segiteni,vagy esetleg valakit aki tud,irjon vagy hivjon,legyen oly kedves!
tel:70-459-63-01
email:oli0911@freeamil.hu
jo rég irtam ide, de egy kis segitségre lenne szükségem.
Elhagytam a hátso villa végéröl azt a kis bizbaszt amivel a lánc feszességet lehet állitani.Van valakinek ilyen elfekvöben?2005-ös z750-hez kéne.Cserébe tudok felajánlani indexet, tükröt, elsö féknyerget, vcagy kp-t.:-)
Köszönöm a segitséget.
sneak@citromail.hu
20/33-77-77-3
Hali!
Valakinek van tapasztalata,hogy miért durrog vissza a gépem(z1000) jobban azután,hogy sportlégszűrőre(K&N) cseréltem a gyárit?Komplett rendszer van még rajta.
Köszi a tegnapi látogatást!
Jó volt volt annyi szép motort együtt látni! Határozottan elősegíti a gyógyulásomat!
De jönnötök kell legközelebb is, mert akkora leszúrást kaptam a páromtól, hogy milyen házigazda vagyok, be sem hívtalak Titeket meg, hogy enni, inni sem kaptatok....
Voltunk ma alkatrészeket beszerezni, úgy néz ki, hogy minden van, ami kellhet, szóval most már összefelé fog épülni a gép!
Ez a Rossi meg mér utánoz engem?
Ugyanígy estem el én is, csak kb harmad annyival mentem, mint ő.
Jobbulást neki!
Ez még biztos az elején volt azért szüttyögsz ennyire...
Az első kép, az első körben meg rólam készült , mivel én voltam az első aki körbement a pályán
Harta 6326,templom utca 85.
tel számom tudod!ha van,akkor nekem 1pár kéne!
előre is köszi!
7634 pécs, lankás 3, de ha itthon vagy szolj és elugrok érte.
20/33-77-77-3
Sneak
és kössz még egyszer a segítséget
megcsináltam, sztem kurva jól nézz ki, legalábbis nekem nagyon bejönn, nem a legprofibb de sztem simán jó,
Érdeklődnék hogy Z 750-ben a légszűröt milyen gyakran kell cserélni? Vagy esetleg érdemes bele sportlégszűröt tenni?
Én annó Knapettől kaptam egyet
eggyütt érzek veled!
Én is pont ezt akartam kérdezni a srácoktól!
ma vettem észre,hogy a tegnapi gurulásom során,megváltam a jobb oldali láncfeszitő konzomoltól!
ha valaki tud segiteni,vagy esetleg valakit aki tud,irjon vagy hivjon,legyen oly kedves!
tel:70-459-63-01
email:oli0911@freeamil.hu
jo rég irtam ide, de egy kis segitségre lenne szükségem.
Elhagytam a hátso villa végéröl azt a kis bizbaszt amivel a lánc feszességet lehet állitani.Van valakinek ilyen elfekvöben?2005-ös z750-hez kéne.Cserébe tudok felajánlani indexet, tükröt, elsö féknyerget, vcagy kp-t.:-)
Köszönöm a segitséget.
sneak@citromail.hu
20/33-77-77-3
Valakinek van tapasztalata,hogy miért durrog vissza a gépem(z1000) jobban azután,hogy sportlégszűrőre(K&N) cseréltem a gyárit?Komplett rendszer van még rajta.
Üdv.
Én is örülök, hogy elmentünk hozzád legalább megismertem még egy Kawást
Remélem hamar felgyógyulsz és összerakod a gépet.
Jobbulást!
Üdv: Attila
Köszi a tegnapi látogatást!
Jó volt volt annyi szép motort együtt látni! Határozottan elősegíti a gyógyulásomat!
De jönnötök kell legközelebb is, mert akkora leszúrást kaptam a páromtól, hogy milyen házigazda vagyok, be sem hívtalak Titeket meg, hogy enni, inni sem kaptatok....
Voltunk ma alkatrészeket beszerezni, úgy néz ki, hogy minden van, ami kellhet, szóval most már összefelé fog épülni a gép!
Ez a Rossi meg mér utánoz engem?
Ugyanígy estem el én is, csak kb harmad annyival mentem, mint ő.
Jobbulást neki!
és te se szetted le? mert a tied képekről elég jól néz ki?
Az első kép, az első körben meg rólam készült , mivel én voltam az első aki körbement a pályán