Én már csináltam !Nálam fekete hőálló spray kellett!Sima ügy . Megtisztítod és utána több vékony rétegben lefújod.Persze közbeiktatva a megfelelő száradási időt.Akkor nem folyik meg...Tök jó lett nem látszik semmi..
Road Attack jó oda? Hogy szokott lenni a Kawa nap? Van egészen kezdő csoport is? Tudjátok újrakezdő vagyok, ráadásul eddig csak örkényring-Kecskemétringen voltam, Hungaron csak gyalog f-1 után....
Sziasztok, lehet csatlakozom, csak nem tom nem érné-e meg nekem innen dél Budáról M0án menni?! Van aki arra jön? Ha nem akkor én is csatlakoznék hozzátok, csak akkor át kell pofozkodnom magam pénteken négykor a városon! Jah és az árkád melletti parkolóra gondoltál délről?
Sajnos nem hülyéskedek... elszomorító idő van, reggel óta megállás nélkül esik, és be van simulva... no és a 14 fok az sem vmi sok, pálya is hideg...
A multkor csak zivatarok voltak, az más mert az csak egy két helyen volt... nem az egész országban
sziasztok
aki csinált már ilyet mondja meg légyszi h az olajdeklit le lehet fújni normálisan vagy inkább el kéne vinni fujatni? vagy ki tud erről valamit?
Sőt még a köbcenti is stimmel, csa kettővel kevesebb henger