Lehet, hogy még hivatalosan nem ajánlottam fel, de...
szeretettel látok és (ellátok) bárkit a fórumról, csak gyertek ki. Szállás 2-3 főre nem probléma, nálam el lehet tanyázni.
És ez nem .
Illetve a szokásos Louis, Polo, Hein-Gericke, Büse, stb.
Kinek mi kell, március közepén megyek haza.
Megírhatnád telszámod és elküldöm neki és akkor mindenképp megmondom neki, h hívjon fel. Kint kamionozik, úgyhogy pár hét mire hazajön, de azért felhívatlak vele, ha neked nem gond. Max beszélgettek egyet.
Bocs, a lényeg!
Március 13-ra kaptam meghívást a BMW szezonnyitó partijára + tesztmotorozás a volt "Tempelhof" repülőtéren.
Teljesen véletlenül ugyanakkor Kawasaki Green Days Potsdamban.
Tudom, tudom ....rohadjak meg
Egy barátom szeretne venni a tavasz folyamán z750et újjabbikat fekete vagy zöld színbe. Tudnátok segíteni az ügyben, melyik lehet törött, mit ajánlanátok, mit nem. Köszönöm
Jól teszed, szombaton én is belelépek a (6)36-ba
Jól áll a dolog motor téren is. A köcsög bankok megszigorították a hitelhez jutást, ezért hallgatva egy gjmü kereskedő cimborámra hitelátvállalásaal is hirdetem péntek óta. Csak ma beszéltem 4 fickóval.
Ezen kívül még tárgyalok két BMW beszámításba (F800R).
A csúcs pedig, hogy az egyik berlini BMW kereskedő beszámítja az enyémet és tudja, hogy hogyan kell lepapírozni. 5500-6000 EUR között beszélt, mivel német léptékkel a 17.000 km lófasz és a lényeg, hogy Stock a gép.
Bocs, hogy az AC MILAN gól ünneplése közben zavarlak, de van mentős tapasztalatod?
Illetve van valakinek a fórumon?
szeretettel látok és (ellátok) bárkit a fórumról, csak gyertek ki. Szállás 2-3 főre nem probléma, nálam el lehet tanyázni.
És ez nem .
Illetve a szokásos Louis, Polo, Hein-Gericke, Büse, stb.
Kinek mi kell, március közepén megyek haza.
Megírhatnád telszámod és elküldöm neki és akkor mindenképp megmondom neki, h hívjon fel. Kint kamionozik, úgyhogy pár hét mire hazajön, de azért felhívatlak vele, ha neked nem gond. Max beszélgettek egyet.
én nem fogalmaznék ilyen sarkosan, de irigyellek!
FIGU
Március 13-ra kaptam meghívást a BMW szezonnyitó partijára + tesztmotorozás a volt "Tempelhof" repülőtéren.
Teljesen véletlenül ugyanakkor Kawasaki Green Days Potsdamban.
Tudom, tudom ....rohadjak meg
Egy barátom szeretne venni a tavasz folyamán z750et újjabbikat fekete vagy zöld színbe. Tudnátok segíteni az ügyben, melyik lehet törött, mit ajánlanátok, mit nem. Köszönöm
Jól áll a dolog motor téren is. A köcsög bankok megszigorították a hitelhez jutást, ezért hallgatva egy gjmü kereskedő cimborámra hitelátvállalásaal is hirdetem péntek óta. Csak ma beszéltem 4 fickóval.
Ezen kívül még tárgyalok két BMW beszámításba (F800R).
A csúcs pedig, hogy az egyik berlini BMW kereskedő beszámítja az enyémet és tudja, hogy hogyan kell lepapírozni. 5500-6000 EUR között beszélt, mivel német léptékkel a 17.000 km lófasz és a lényeg, hogy Stock a gép.
Van már másik vas
Erről van valakinek tapasztalata vagy véleménye?
Nagy buli volt hallottam, kijárási tilalom Szolnoktól Debrecenig az Alföldön, meg ilyenek...
Kijózanodtál már?
Gratula a fényezéshez!