Szia!Természetesen gurulunk valamerre,de lessz remélem Kawanap is a Hungaroringen,várunk!Ha biztos érdekel a túra Március környékén össze szeretném verbuválni a társaságot megbeszélésre mert a szállásokat le kellene foglalni minnél előbb!
Ja és már 5 motor van 8 fővel 6-7 motor fölé nem szeretnék menni Mindenki szerezzen be PMR radiót akinek nincs Thx!
Hello Panyo! Én még nagyon új vagyok itt a Z fórumon, és tudom hogy Ti már egy összeszokott csapat vagytok, de engem nagyon érdekelne ez a túra. Ha esetleg előtte gurultok még együtt szívesen csatlakoznék hozzátok egy kis ismerkedésre. Ez persze mindenkihez szól aki megy.
Z750 minden tekintetben jobb motor. Esetleg kényelmesebb az ER, de azon még nem ültem. Ha van pénzed vegyél egy BMW K 1300 S-t, azzal ki lehet hajtani a világból.
Azt megköszönöm! Még válogatok de a legesélyesebb az X1000es.
Most sajnos mennem kell(itt már este 7 és lemaradok a vacsoráról). Megpróbáltam feltölteni 1 képet a helyi motorosokról de sávszélesség hiányában....
MINDEN JÓT! GRATATULA A TÚRÁHOZ! NAGYON JÓL HANGZIK!
Ja és már 5 motor van 8 fővel 6-7 motor fölé nem szeretnék menni Mindenki szerezzen be PMR radiót akinek nincs Thx!