Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ideje figyelem a "rábeszélősdit"
Ha már megvan a géped és valami technikai dologgal nem vagy tisztában, vagy ki? mit? hogyan? kédésekre rengeteg értelmes és értelmetlen kérdéseket kaphatsz a fórumon.... De egy Z-st arról kérdezni miért, amikor szinte két különböző kategóriájú motorról beszélünk? Felejtsd el ! Ezt neked kell megvívnod
No skacok akkor belekezdek az emberek toborzásába
Szóval Július környékén Garda tó-hoz gurulást szervezek!
Útvonal,árak,napok(5-6),szállás(panzió)
tervezés alatt!
Aki akar jönni jelentkezzen!
Aki jön:Gyapi 1 személy,Agentbulu 2 személy,Mi 2 személy,...........
Látod ez az4 ettől tartok én is , hogy nem lezs e kevés az er6-os....két személlyel....amúgy sem egy nagy motor....
Sziasztok!
Ed én is a Z-t ajánlanám!Ami szerintem nem meglepő itt a fórumon!
19évesen én is egy 50es moci után ültem át a Z-re!
Ami elég nagy ugrás volt!
Az első szezonomban sikerült bele tekernem 15e km-t!
Nagyon kezes motor szerintem!
Én úgy gondolom ennél jobban nem is választhattam volna!
Szeva Gyapi, a nagyobbik plexiről nem csináltál még képet?
Hali!
cáfolom a dolgokat
én azért ajánlottam a Z-t mert nem lehet a két gépet 1 lapon említeni,
műszakilag, stb és hasonló az ára használtan
illetve én 195 cm vagyok és ha nagy terpeszt csinálok az er6-os átfér a lábam alatt, plusz ha ketten 150kg fülött vagytok ami sanszos ruhába stb és visztek valamicske cuccot túrára kíváncsi vagyok az er6-ra a 71 LE-vel
FIGU
hát ja...a fórumos dologban igazad van....heheheh..
Az er6 fórumon meg azt ajánlgatnák......
Köszi,kicsit nagynak tűnik a képen,körülnézek hátha kapok kisebbet,vagy reszelek magamnak egyet.Előnye hogy fehér!
Hi All!
Gyapi erre gondoltam,hogy lehessen tölteni kamerát fényképezőt!
"de itt a fórumon inkább mindenki a z mondja...."
Ez nemcsoda itt a Z -s topikban

Jó vétel volt. 780 +műszaki díja. 2005 -ös, itthoni, vezetett szervízkönyves, teljesen gyári állapot, 18 000 km. Nem volt hajtva és a szervizen kívül hozzányúlva...

Első motor révén nem hiszem, hogy a véleményem mérvadó lenne.
2006 évj, orange, ha van más kérdésed privátban az adatlapom elérsz
Szia..
Kíváncsi leszek rá mit mondasz majd, nekem is tetszik, de tetszik az er6 is, sokan azt tanácsolják vegyem azt mert nagyon kezes és megfelelően erős is...de itt a fórumon inkább mindenki a z mondja....
A tied hanyas? (évjárat?)Jól sikerült venned?
Szia!
Köszi a választ, akkor jó az er6 két személllyel, és gondolom a blokk is bírja, nem ül le túlságosan? Végülis maga a motor nem nagy?)már úgy értve maga a váz. Tudom, hogy elég erős az er6 és gyors is, csak maga a motor nem nagy ami előny is mert nagyon kezelhető állítólag, vsak az az egy kétség van még bennem, hogy nem néz e ki hülyén az er6 két személlyel...?
Szia!
Évjárat? Ár? Szin?

Üdv,
Létezik ilyen Z750-re is, de a két felfogatási pont különbözik a két típuson.
Az a baj,hogy nekem nem olyan kellene hanem ilyen!
Ilyet nem tud valaki?
KNAPET!

Go Saints....erről ugatok már 4 éve bazeg :D

Végre szurkolóként nézek Super Bowl-t, és remélem a rákevő zsidógyerek Payton és a csapata vért fog izzadni ha esetleg nyernének, bár kétlem hogy így lenne!
27707 hozzászólásnál TÖMEG dobott fel képet.
Lemerült az aksija és nincs töltőm... (meg ugye elmenni a garázsba, szétszedni, kiszedni, hazahozni, feltölteni, visszamenni, stb....... brrrr.... ááááhh.... nem baj, messze még a tavasz... ) Egyébként tuti frászt kapna a kicsi lány, de majd szoktatom... Elég ijedős. Bár berregni szokott, teljesen magától...
Szia Anyuci, beindítottad már az új Z-det? Leányod meghallgatta?
Az ER-6 nem rossz 2 személlyel sem, sőt az utasnak kényelmesebb sokkal, mint a Z. Én azt mondanám, hogy előbb az ER-6, és később a Z. De amúgy eléggé mindegy... Nagyon más a kettő, és mind a kettőnek megvannak a maga előnyei és szépségei!
Isztok ti rendesen?
Köszi!
Ha vkit érdekel nekem leszen egy Z750em eladó!
Kezdésnek én is z1000 vettem semmi nincs abba ha nem vagy idegbeteg akkor kezes