Hali újak!
Az új motort vásárlóknak, tanácsot kérőknek írnám !
ebbe a topikban annyit beszéltünk már róla (legutóbb pár napja)
hogy ne haragudjatok de nincs erőm újra leírni,
a kulcsszavak beírásával, és kis türelemmel olvassatok vissza ,
tuti biztos minden kérdésre válaszoltunk többször is!
röviden még is annyi, ebben az ár és henger űrtartalom kategóriában szerintem a legjobb vétel
FIGU
Hellóó!2007es vagy újabb z750 vásárlása előtt állok,de elég elszomorító számomra hogy nem találok szinte semmi normális eladó gépet az országban így a tél alatt!Valami ötletet tudtok adni, vagy itt a fórumon van-e valakinek eladó?előre is köszi
Sziasztok! Csatlakoznék bivaly0 fórum hozzászólóhoz és érdeklődnék Z750 jó és rossz tulajdonságai felől. Tervezem jelenlegi lecserélését és egy Z750 lenne a célpont (vagy er6f). Elsősorban a szélvédelem érdekelne tudom hogy szinte nulla de ha túra plexi van akkor elviselhető-e? Esetleg van valakinek ilyen a motorján? Ja és ki mennyit fizet utána?(súlyadó,kötelező...) köszi
Hát kinek mi az olcsó én sokáig nézegettem használtakat aztán 28000-ért megvettem ezt a V46-os Givit angliából. még egy 5 volt a lefújása, és felülnézetből olyan, mintha erre tervezték volna. Bár erre csak utólag jöttem rá
Szia! Na akkor sorban: Givi 443Fz konzol, Givi Shop (Bálint), felfogatási pontok: a hátsó lábtartó rögzítő csavarjai, egy konzol az ülés alatt ami csatlakozik a vázhoz, és két konzol ami a sisakrögzítókampós kampós konzolok helyére mennek. Platni szintén gyári Givi M5. A felszereléshez le kell bombázni a faridomot, a hátsó sárvédőt, és a lábtartókat. Patentekből viszont mindenképp szerezz be előre tartalékot
Tavasszal ha úgy alakul a doboz még kap egy pótféklámpát, és akkor az autósoknak csak feltűnik a segge
Hali,
Azt szerettem volna megkérdezni, hogy meg tudlak-e kérni, hogy Miri-től egy kormányt felhozz nekem? Ő elvinné Hozzád s én meg elmennék a piacra. Persze ha még jársz fel és nem probléma.
Köszi.
Robis 60l-es a doboz?