Köszi!
Azért érdeklődtem mert Apum gépén is szinte ugyanilyen doboz van!De az övé 60l-es!
Az ő platniját kicsit át kellett variálnunk!
Elég gyenge anyagból van és nem volt kompatibilis a Kappa tartóval!De egy fémlappal orvosoltuk!
jah most nézem, hogy a 2. bivaly vagyok itt :D üdv testvér köszi a választ, sikerült megerősítened a döntésem. remélem hamarosan 2 bivaly fog Zét hajtani az országban.
Csá! Az újaknak röviden. ER6f-ről ültem át. 15 hónapig hajtottam. 24E-t raktam bele. Jó motor, de miután próbakörre vittem a 2007-es Z1000-t az volt az atyaúristen(azóta is). Az üléspozíció egyből magával ragadott. 189cm, vagyok, 106kg. Menetszél kell! Nem kislányok vagyunk :-) ER6f-en pont a pofámra lökte a szelet, amitől fájt is a nyakam rendesen. Z-n eloszlik a szél, nem megterhelő, sőt király! Nincs hibája. 34E van benne, a cél a 100E, azután eladom :-)
U.I.: tetszik a neved :-)))))))))) , de semmi buzulás!
Panyo!ll
Szeretnék csatlakozni a túrához.vinném a csajomat is.tehát akkor ketten mennénk.
Indulás elött egy két héttel tudsz szólni?nekem intézni kell a hazautat hogy tudjunk menni.
A 60l-es 15e Ft volt!Annyit szerintem simán megér!
Azért érdeklődtem mert Apum gépén is szinte ugyanilyen doboz van!De az övé 60l-es!
Az ő platniját kicsit át kellett variálnunk!
Elég gyenge anyagból van és nem volt kompatibilis a Kappa tartóval!De egy fémlappal orvosoltuk!
Tudom tudom hogy a túra és bla bla bla
Szerintem nem csúnya.
U.I.: tetszik a neved :-)))))))))) , de semmi buzulás!
Nem tudom az újabb Z-ket hogyan fojtják!
De szerintem bármelyik szakszervízben eltávolítják!
Z