Helló!
Még nem rendszámoztattam, ilyenkor a regadót kell fizetni, de cserébe nincs átírási illeték (köbcentire), így egy magyar rendszámoshoz képest cakkumpakk kb. 70e Ft-tal kerül többe a névre írás-forgalomba helyezés. Nem tudom világos-e? A regadó persze attól függ mikor van rendszámoztatva, minden hónappal kevesebb lesz.
Én érdeklődgetek a géped iránt,és még az érdekelne hogy írod hogy külföldi papírokkal van ,ami akkor azt jelenti hogy ha át akarom íratni akkor regadót kell még fizetni a motor után?
Hi! Nekem is ilyen kar van fent, de nem kellett hozzá lebontani semmit!
Csak pár csavart kicserélni ( azok benne voltak a szerelő kitben), egyedül a hátsó lámpa konzolját kellett leszedni, hogy kicseréld a csomagrögzítőt. A hátsó ülés alatti tárolórekesznél kellett egy plusz rögzítőt betenni a vázra. De az is a kit része volt. Plusz a lábtartóknál cserélni a csavarokat.
Passo Pordoi, Passo Sella útbaeshetne...
Nekünk nagyon sok mindentől függ, hogy tudunk-e menni, de jó lenne! Nápolyba is le akarok menni, bár azt inkább korábban. A május-június csodaszép a hegyekben, biztos júliusban akartok menni? Májusban még iszonyú nagy hó van, nagyon fura úgy motorozni a szikrázó napsütésben, száraz úton...
Én amúgy a spontán túra híve vagyok, általában elindulok, és majd lesz valami... Eddig mindig jól sült el, pláne az olaszoknál!
Az újabb Z-knél a fojtás egy pecek a motorban, ami nem engedi elforogni a gázkart teljesen (Robis töltött fel erről képet korábban). Ezt ki lehet szedni. Illetve az enyémben most nincsen benne, de persze vissza lehet rakni (meg van). A forgalmiban 25 kW van, hiszen fojtott motorként lett vizsgáztatva. Amúgy fojtással is olyan 160 kmh a vége.
Szevasztok!
Ok!Reméltem is,hogy jössz!
Akkor eddig:(4 motor 7 fő)Gyapi 1 személy,Agentbulu 2 személy,Csuhaas 2 személy,Mi 2 személy,...........Csutka? Figu? TomLamb?Robis biztos jössz?
6-8 motor lenne az ideális,úgyhogy hajrá
Útvonal már majdnem készen,szállás címek is vannak már.
Természetesen ,ha valakinek van ötlete szívesen várom
Március környékén összeülhetnénk megbeszélni a dolgokat,mert szállást minnél előbb le kell foglalni!
Ha kitavaszodik, visszavonom...... Vagy elcserélem mondjuk egy fekete Z-re. Vagy zöldre...
Annyira tündér a kislányunk, nincs még ilyen aranyos gyerek a világon az tuti! Illetve, ha egyszer lesz tesója, akkor már kettő lesz! Vagy akkor már három... Szegény Z utolsó helyre került a fontossági listán...
Még nem rendszámoztattam, ilyenkor a regadót kell fizetni, de cserébe nincs átírási illeték (köbcentire), így egy magyar rendszámoshoz képest cakkumpakk kb. 70e Ft-tal kerül többe a névre írás-forgalomba helyezés. Nem tudom világos-e? A regadó persze attól függ mikor van rendszámoztatva, minden hónappal kevesebb lesz.