Üdv mindenkinek!
ugy látom ahányan irtok annyi féle olajat használtok!
amugy én Castrol 10w50-sel kezdtem (leengedésnél,szinte gyári szinü volt !de a szerelő azt monda próbáljam ki az Agip racing powert (10w50-est) ,de arról még nem tudok véleményt mondani!még benne van!majd tavasszal viszem 12000-re!
de most az a kérdésem hogy szerintetek a Motul,Castrol,Agip,Valvoline,Fuchs,Mol, közül vajon melyik a No.1.?
Ez így igaz...Viszont, az árak is tükrözik az egyes gyártmányok minőségét (gondolom). Nem véletlenül kapsz 8 liter Repsolt 4 liter Motul áron Viszkozitástól függetlenül.
Az elso szam a vastagsagat, mig a masodik a kenokepesseget jelzi.
az elso minel kissebb annal higabb, a masodik minel nagyobb annal jobb.....
12000 szerintem nem km ugyhogy tolthetsz bele vekony olajat
Ki tudtam bogozni
Most azon agyalok, hogy a felső részét picit kiegészítem, hogy "kinyúljon" annyira, hogy védje a hűtőt Ha hülyén néz ki akkor marad a Te verziód, csak a felső csavar helyére betekerek 1 gombát
Hali! Igazad van csak helyhiány miatt nem tudtam rendesen lefotózni
+ fel is van emelve elöl hátul.Amúgy fönt a blokktartó csavar helyére megy az ujj csavar és alatta van a + merevítő cső.
Repsolra
ugy látom ahányan irtok annyi féle olajat használtok!
amugy én Castrol 10w50-sel kezdtem (leengedésnél,szinte gyári szinü volt !de a szerelő azt monda próbáljam ki az Agip racing powert (10w50-est) ,de arról még nem tudok véleményt mondani!még benne van!majd tavasszal viszem 12000-re!
de most az a kérdésem hogy szerintetek a Motul,Castrol,Agip,Valvoline,Fuchs,Mol, közül vajon melyik a No.1.?
20 napból 14 ausztria....
HOgy vagytok?
Mennyire kell utánna öntögetned....váltó szereti?
Bele lehet tolteni, csak ne hasznaljatok
Mostmar nem csak ugy latom, hogy a kuplungnak art......
Kenyesek a gepek na meg kell hagyni.
azt elfelejtetted írni, nehogy kocsi olaj legyen
bocs de ezt nem lehetett kihagyni
FIGU
ha valaki nem érti kicsit olvasson vissza
az elso minel kissebb annal higabb, a masodik minel nagyobb annal jobb.....
12000 szerintem nem km ugyhogy tolthetsz bele vekony olajat
4-5 naposat,legalább tud valaki pontos infót adni
Ha valaki magaraismer, akkor elismeresem neki a turahoz
Itt talaltam: http://motorostura.hu/build.as...
Én 20W50-et töltök a gépezetbe
Ha keves az elso ha tobb az utobbi.
En 10W50est hasznalok....
Most azon agyalok, hogy a felső részét picit kiegészítem, hogy "kinyúljon" annyira, hogy védje a hűtőt Ha hülyén néz ki akkor marad a Te verziód, csak a felső csavar helyére betekerek 1 gombát
+ fel is van emelve elöl hátul.Amúgy fönt a blokktartó csavar helyére megy az ujj csavar és alatta van a + merevítő cső.