igen pont ezt mondta ő is, hogy nyugi van
megél frankón a pénzéből
és alapvetően pozitívak az emberek
ha belegondolok nem is olyan nagy igény
Áron pedig tényleg jó arc
Hát kint jóval nyugisabb az élet, már csak azért is mert lehet egymásnak örülni pártállástól, kocsitól és lakásnégyzetmétertől függetlenül... Meg mondjuk London Edgeware negyedében simán rendelhetsz magyarul pizzát
Az a hozzáállás jobban tetszik. Ezt a narancs cuccot is azért küldte az ipse mert azt hitte az alkatrészekből, hogy csúsztam ezredessel és akkor ez biztos jól fog jönni. Grátisz. Itthon ez nagyon ritka, és pont emiatt örülök a Dunaújvárosi embereknek, mert hitetlen, hogy még léteznek itthon is ilyen frankó arcok
az szuper, én a jövőhéten megyek oda melózni, ilyenkor gyakran beszaladok a Királyhoz én is, csak dumálni, na meg néha bizniszelni is,
most vettem nála fasza gumit hátra
sőt a dobomat is tőle vettem, ha jó úgy nyugodtan nála hagyhatod,
de ha délután mész akár leszaladok én is
Akkor ha Pest felé járok, majd szólok és összegurulunk. Ha kell a párja is majd jön a következő szállítmánnyal Tavaszra kicsit más karaktere lesz a kicsi Zének
Helyes! Húzd neki mint állat,akkor jön ki a kisördög a vasból,erre való!
Amúgy mindenkinek köszi a jó véleményt a dobról!Ha jól látom csillagászati magasságú a pontszáma!
Hízik a májam!(Pedig amúgy sem kicsi! :-D
Széles utat:Fenyő
Pontosítanék mi gurultunk együtt ,
csak ti nem voltatok ott
így korrekt
FIGU
Már tárgyalás alatt van a kivitelezés.
Addig is a DC matricák már fent vannak a motoromon.
Ken Block féle 2009 Subaru Impreza WRX STI fényezés-Z750 re nem nérzne ki roszul!Csak legyen airbrusmester aki megcsinálja!
Idén nem is gurultunk együtt
megél frankón a pénzéből
és alapvetően pozitívak az emberek
ha belegondolok nem is olyan nagy igény
Áron pedig tényleg jó arc
Hát kint jóval nyugisabb az élet, már csak azért is mert lehet egymásnak örülni pártállástól, kocsitól és lakásnégyzetmétertől függetlenül... Meg mondjuk London Edgeware negyedében simán rendelhetsz magyarul pizzát
Az a hozzáállás jobban tetszik. Ezt a narancs cuccot is azért küldte az ipse mert azt hitte az alkatrészekből, hogy csúsztam ezredessel és akkor ez biztos jól fog jönni. Grátisz. Itthon ez nagyon ritka, és pont emiatt örülök a Dunaújvárosi embereknek, mert hitetlen, hogy még léteznek itthon is ilyen frankó arcok
kurva jól érzi magát kint, aszonta haza se jön, csak látogatóba
ezek szerint Áron megy Pécsre
most vettem nála fasza gumit hátra
sőt a dobomat is tőle vettem, ha jó úgy nyugodtan nála hagyhatod,
de ha délután mész akár leszaladok én is
Dunaújváros elég könnyű lenne, mert ha minden igaz holnap találkozok Áronnal
Dunaújvárosig én is járok gyakran, Pécsre jártam viszont suliba
nagyon szuper volt
Azért ha valahogy rávarázsolnád akkor is szívesen odaadom
engem érdekelne, feltéve hogy kicsi Z-re is jó,
ja és hogy ugyan arra gondolunk,
ez az ami csúszás esetén védi a deknit
FIGU
Amit Gyapi mester csinál az csak is jó és precíz lehet!
Nagyon jó a fényezés Érdemes volt éjszakázni
Kialudtad már magad?
Amúgy mindenkinek köszi a jó véleményt a dobról!Ha jól látom csillagászati magasságú a pontszáma!
Hízik a májam!(Pedig amúgy sem kicsi! :-D
Széles utat:Fenyő
Én már láttam élőben Gyapi mester fényezését
bitang jó ,
ilyen gyöngyház fehéret még nem is láttam nagyon tuti
FIGU