általában a sportdobokat köbcenti és felhasználási terület alapján gyártják
ha olyat veszel ami köbcentiben nagyjából stimmel a tiedre és utcai (E-betűs,folytással) vagy verseny (nyitott) dobot is el tudod dönteni akkor nagyot nem fogsz csalódni.
sziasztok
a tanácsotokat szeretném kérni kipufogó ügyben.
2004 es z750 re mindenkép csak olyat lehet rá rakni amilyen a mi tipusunkra van fent az oldalakon? vagy ottt csak azért van tipusunként és mindegyik ugyan olyna mert az összekötő cső hozzá az ami motorra aszobott de a dobb mindegyik ugyna olyan? vagy számít ha más dobot rakok rá? nyomás különbségek ilyenekre gondolok
Izé, még nincs képem, én se láttam... Távmotorvásárlás... Zöld Z750, 2007-es... De csak tavasszal lesz rendszámoztatva (olasz). Úgysincs még ingerenciám motorra ülni...
Összeszedtem amit össze kell:
Extrák: Yoshimura Slip-on karbon dob, integrált indexes hátsó lámpa, ledes első indexek, valtermoto rendszámtartó, goodridge fém fékcső elől-hátul, MRA plexi, Prop-Tech fokozatjelző, polírozott peremekkel színre fújt felni, bukógomba, gyári üléspúp, K & N sportszűrő + az összes gyári alkatrész ami cserelve lett!
Extrák külön nem eladók csakis a motorral együtt vihetők!
Nem egy zsákbamacska, ezt a fórumosok tudják.
Nekem 2hónapos volt a fiam mikor megvettem a Z-t.. Elötte pár héttel adtam el az elözö motort,mondta is mindenki hát igen most már vége a szabad életnek ,benött a fejed lágya..Volt kis meglepetés mikor meglátták a Zöldet ,a feleségem gyanitott valamit hogy az ujságokat bújom meg tesztvezetésekre járok.
Na jó, elárulom, hogy kicsi lányunk egy hónapos szülinapjára a család kapott motort... Elképesztően emlékeztet az előző zöld Z-mre... Hát motorozás csak jövőre lesz belőle, de az nem baj.
mizu nagyon döglött a topik
Ja és gratulálok Csutka a paripához
FIGU