Akkor 9:30 kistarcsa... de azért reggel még felnézek a fórumra, tuti ami tuti:) Elérhetőségeket közöljünk, főleg azokéra vagyok kíváncsi, akik kistarcsára jönnek 9:30ra. Enyimé: 06-30-427-30-53
Uraim, sajnos részemről a holnapi túra elmarad. Átvettem a fiamtól az influenzát és a gyomromra húzódott. Még járni is alig tudok, nemhogy motorozni. Jó gurulást nektek.
Sziasztok!
Holnap nekem elmarad a mátrai túra, mert egy kedves ember, akitől hátsó gummát rendeltem nem küldte, ami rajta van azon már nincs minta, így nem merek sehova se menni vele, mert ha a sünök meglátják, rögtön berendelnek műszakira.
Jó túrázást nektek.
most értem haza melóból, sajnos úgy néz ki h szombaton is melózunk holnap este már 100%ra megtudom h mire számítsak szombaton
holnap este legkésőbb jelentkezek a szombattal kapcsolatban
Mi továbbra is a gurulás mellett állunk.
9:30 Kistarcsa fasza...
A holnapi tali részemről is lefújva (hacsak az éjjel le nem esik legalább 20 mm eső) mert dolgoznom kell
köszike
És igen, Egerbe bekajálunk, aztán egy üccsire, kávéra mindenki a vendégem nálam.
Ha még vki visszamondja annak meg kampec
Reggelig elfogy a társaság
Holnap nekem elmarad a mátrai túra, mert egy kedves ember, akitől hátsó gummát rendeltem nem küldte, ami rajta van azon már nincs minta, így nem merek sehova se menni vele, mert ha a sünök meglátják, rögtön berendelnek műszakira.
Jó túrázást nektek.
Tel.:70/520-4856
De reggel majd hívlak, mert úgy is (majdnem mindig) késel.
akkor 9:30 kor ott leszek
köszönöm
köszönöm
most értem haza melóból, sajnos úgy néz ki h szombaton is melózunk holnap este már 100%ra megtudom h mire számítsak szombaton
holnap este legkésőbb jelentkezek a szombattal kapcsolatban
Jó szórakozást nektek!