Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

intézek egy kis napalmot és nem lesz mit levágni
úgy volt h csak vasárnap kezdünk bele ebbe a darabba amibe ma beleálltunk, de sajnos keresztbe húzták a tervemet...
...hát ezért jöttem ma 880 km-t (250 km ázva) hogy most "dolgozni kell"! b....am ki azt az aratós k...va eget (új araiban )
Akkor 9:30 kistarcsa... de azért reggel még felnézek a fórumra, tuti ami tuti:) Elérhetőségeket közöljünk, főleg azokéra vagyok kíváncsi, akik kistarcsára jönnek 9:30ra. Enyimé: 06-30-427-30-53
Hello Panyo,

Mi továbbra is a gurulás mellett állunk.
9:30 Kistarcsa fasza...
szasztok!

A holnapi tali részemről is lefújva (hacsak az éjjel le nem esik legalább 20 mm eső) mert dolgoznom kell
Panyo azért ha mégse jöttök, hívjatok már fel légyszi, hogy ne menjek feleslegesen Gyöngyösre. 70-930-9913

köszike
ÉN még mindig itt vagyok! Viszont haza kelett ugranom Egerbe. Ha jöttök, akkor a Gyöngyösi Shellnél várlak benneteket negyed 11kor.

És igen, Egerbe bekajálunk, aztán egy üccsire, kávéra mindenki a vendégem nálam.

Ha még vki visszamondja annak meg kampec

Ha így haladunk akkor 2-3 szenyát kell csak készíteni
Reggelig elfogy a társaság
Uraim, sajnos részemről a holnapi túra elmarad. Átvettem a fiamtól az influenzát és a gyomromra húzódott. Még járni is alig tudok, nemhogy motorozni. Jó gurulást nektek.
mivel egyetemista vagyok elég jó szenyókat tudok csinálni de inkább maradjunk valami meleg kajánál:)
Hogyne ennénk,de ,ha mindenkinek csomagolsz kaját akkor azt esszük
Munka miatt távolmaradik a holnapitól, bár amugy sem mentem volna sokat veletek :(
holnap eszünk ott valamit egerbe ? vagy csomagoljak kaját? :)
Sziasztok!
Holnap nekem elmarad a mátrai túra, mert egy kedves ember, akitől hátsó gummát rendeltem nem küldte, ami rajta van azon már nincs minta, így nem merek sehova se menni vele, mert ha a sünök meglátják, rögtön berendelnek műszakira.
Jó túrázást nektek.
E betűs, lehet mutogatni a rendőröknek. Nem túl hangos, nincs kiégve, egy polírozás benne van az árban.
Kawasaki Z1000 (2003-2006) Gianneli komplett 4:1 titánium rendszer eladó. Bilincs, rugó, csavarok, stb. Irányár 44,000Ft.
Tel.:70/520-4856
Alap.
De reggel majd hívlak, mert úgy is (majdnem mindig) késel.
Bakker és ha ilyen szar idő lesz mint ma? Akkor is megyünk?
értem
akkor 9:30 kor ott leszek
köszönöm
A falu közepén van egy OMV kút a 3-ason. Ott lesz egy csomó Zés. Nem lehet eltéveszteni.
akkor aki pestről indul azzal hol és mikor tudok talizni? 9:30 kistarcsa? ha ott akkor ott hol?
köszönöm
na csecs mindenkinek

most értem haza melóból, sajnos úgy néz ki h szombaton is melózunk holnap este már 100%ra megtudom h mire számítsak szombaton
holnap este legkésőbb jelentkezek a szombattal kapcsolatban
Szombat délelőtt sulim lesz sajna...
Jó szórakozást nektek!
Ha sietünk 10re ott vagyunk . Legyen így.