sziasztok.segítséget szeretnék kéri ha valaki tudna esetleg gyári hasidomot vagy van esetleg aki csinál üvegszálból.de ha csak sablont tudna.nagyon hálás lennék.előre is köszönöm.
Elsüthetted volna hogy"bocs kések,még a sebészeten vagyok..."Egyébként kösz a fuvart!Hazafelé a vtr-en utasként brutál élmény volt,Tozsó mögött kényelmes.Kösz mindenkinek a segitséget!
Hát én lehet mennék megint, kérdés, hogy merre mentek? meg hogy milyen idő lesz!
Gyapi, azért vicces volt a szülinapi tortánál elmesélni anyáméknak, hogy mivolt, miért késtem meg amilyen szemét vagyok a gyertyafújásnál dobtam egy " na ezt is megértem " szösszenetet, anyám falfehér volt, de keresztapám röhögött mint az állat!
De a lényeg, hogy te jól vagy, a képet meg feldobom, ha megkapom!
Szia Borso !
Azt hittem már csak a sárdagasztó odalon vagy
örülök, hogy hallok felőled, hívtalak a héten, telód a régi
semmi lényeges csak érdekelt hogy vagy
FIGU
Sajnálom hogy nem tudtam résztvenni a közös guruláson,egyéb elfoglaltság végett,délután 3kor sikerült csak motorra ülni.
Viszont motoroztunk egy rövidet OPUSZ kolegával aki áttévedt a felvidékről kis hazánkba.
Tudtam, hogy Te vagy. Ilyen szép testtartással csak te tudsz motorozni. Öröm volt nézni. Mögötted mentem egy darabig. A Tehénke nagyon szép lett. Arról a teázásról egyeztetünk.
Helo!
igen, ma végre kitoltam a Tehenet elég valószínű, h engem láttál de a sportos futóművel nem olyan élvezetes a 811es, mint tavaly viszont legalább megint jóóóó lassan mentem és csodáltam a tájat
teának semmi akadálya, csak gyere át
Z 750 2008-as bontott gyári alkatrészek bő választéka itt
Üdv: Andi
Gyapi, azért vicces volt a szülinapi tortánál elmesélni anyáméknak, hogy mivolt, miért késtem meg amilyen szemét vagyok a gyertyafújásnál dobtam egy " na ezt is megértem " szösszenetet, anyám falfehér volt, de keresztapám röhögött mint az állat!
De a lényeg, hogy te jól vagy, a képet meg feldobom, ha megkapom!
(jelzem én is igy vagyok ezzel)
Azt hittem már csak a sárdagasztó odalon vagy
örülök, hogy hallok felőled, hívtalak a héten, telód a régi
semmi lényeges csak érdekelt hogy vagy
FIGU
Viszont motoroztunk egy rövidet OPUSZ kolegával aki áttévedt a felvidékről kis hazánkba.
(Csak azért mentem lassan mert egy haveromat vártam )
igen, ma végre kitoltam a Tehenet elég valószínű, h engem láttál de a sportos futóművel nem olyan élvezetes a 811es, mint tavaly viszont legalább megint jóóóó lassan mentem és csodáltam a tájat
teának semmi akadálya, csak gyere át
Amit hátrafelé vettél, abból kérnék egy eredeti minőségű változatot. Előre is köszi! Ti nem áztatok el hazafelé?
köszike a videókat fasza lett