hello,
fellőttem 2 videot, az egyik Mátra lefele lengővillán hátrafelé a másik már Bükk felfelé tankról. Legközelebb a fejidomra vagy a sárhányóra cuppantom a kamerát és akkor nem zavar a műszerfal
Orsi, téged láttalak ma 17:40 körül a nulláson? nagyon hasonlítottál magadra. Épp Szigethalom felé. Legalábbis a kabát olyan volt mint a tiéd, meg a moci is. Nagyon régen láttunk a Z-vel. Össze kéne már jönni, legalább egy teára.
Sziasztok!
Nagyon jó volt a tegnapi nap eltekintve a kis mallőrt ami Gyapival történt Remélem hamar kész lessz a vas és a sántikálás is megszűnik,szerencsére nem lett komoly baj
Agent várom a videót,de nehogy Robis szindrómába kerüljön
Új tag vagyok, van egy zxr 750r-m. Olyan bajom van vele, hogy a karburátor pillangószelep tengely kopott és farsot szív. Ez miatt amikor visszaengedem a gázt, nem mindig esik le a fordulat. Olyan kérdésem van, hogy ezt a bizonyos tengelyt ill. karburátor házat ki tudná javítani, perselyezni?
Vagy más megoldással javítani? Vagy jó állapotút találni?
fasza kis nap volt, jól elfáradtam.
Köszi Panyo a kitartó szervezést, Szomszéd Úrnak meg az útvonalat, a legutolsó szakasz után fülig ért a szánk.
Ha sikerül a videot szerkesztenem, akkor prezentálom, de a hang kuka lett, mert érzékenyre állítottam, majd kisérletezni kell.
A lengővilláról hátrafelé szerintem jó felvétel lett, meg Eger után felfelé sem volt rossz a tankról. Reméljük lesz még jó idő...
a héten kezdtünk, de még nem mentem, hétfőn elugrottam jegyeket beírattam, meg elintéztem amit kellett és jöttem is haza, hála nagyon sok a melo de már hétfőtől megyek
na jó szórakozsát mára
én meg tiplizek dógozni, már el vagyok késve, 7re kellene menni
fellőttem 2 videot, az egyik Mátra lefele lengővillán hátrafelé a másik már Bükk felfelé tankról. Legközelebb a fejidomra vagy a sárhányóra cuppantom a kamerát és akkor nem zavar a műszerfal