Úgy néz ki sikerül szabaddá tennem magam szombatra, ezért szívesen csatlakozom hozzátok. Tehát a lista kiegészítve:
Robis,
Csucsu,
Szomszéd,
Kacsorjanik
a,
Mantas,
Agentbulu,
Tozso,
Krejja,
Gyapi,
Pilyu,
Nekem is ilyen van. Innen
Az elsőt én nem venném meg a helyedben, mert nem a legjobb megoldású a tartókarja.
Rendeléssel sem jössz ki 15 alatt szerintem, én annó spórolni akartam és többe került a leves mint a hús. Olyan 25 körül állt meg. :S
Sziasztok!
Tudna nekem tanácsot adni valaki? Z750-hez akarok venni hátsó emelőt,és az lenne a kérdésem hogy milyet ajánlatok,emelő szemest vagy lengő villa alátámasztós kivitelt?
Szolnokon árul egy srác első+hátsó 18ezer,külön 10ezer.Esetleg vett már tőle valaki?Állítólag minőségi Német gyártmány:http://www.kepesmotor.hu/motor... Bike-Lift biztos job cucc csak ahhoz még külön meg kell vennem az adaptert is. Előre is köszi!
szerintem én nem megyek, 700-800km szerintem rengeteg
ahoz hogy 9 re pesten legyek 7 kor kell indulnom
szerintem majd akkor megyek ha nem az ország másik felébe indultok
Már csak az a kérdés, hogy mikor...
Robis,
Csucsu,
Szomszéd,
Kacsorjanika,
Mantas,
Agentbulu,
Tozso,
Krejja,
Gyapi,
Motorino,
TeeBee,
Jackkkk87,
Pilyu,
TomLamb,
Robis,
Csucsu,
Szomszéd,
Kacsorjanika,
Mantas,
Agentbulu,
Tozso,
Krejja,
Gyapi,
Motorino,
TeeBee,
Jackkkk87,
Pilyu,
................
.............
Úgy néz ki sikerül szabaddá tennem magam szombatra, ezért szívesen csatlakozom hozzátok. Tehát a lista kiegészítve:
Robis,
Csucsu,
Szomszéd,
Kacsorjanik
a,
Mantas,
Agentbulu,
Tozso,
Krejja,
Gyapi,
Pilyu,
........
Az elsőt én nem venném meg a helyedben, mert nem a legjobb megoldású a tartókarja.
Rendeléssel sem jössz ki 15 alatt szerintem, én annó spórolni akartam és többe került a leves mint a hús. Olyan 25 körül állt meg. :S
Tudna nekem tanácsot adni valaki? Z750-hez akarok venni hátsó emelőt,és az lenne a kérdésem hogy milyet ajánlatok,emelő szemest vagy lengő villa alátámasztós kivitelt?
Szolnokon árul egy srác első+hátsó 18ezer,külön 10ezer.Esetleg vett már tőle valaki?Állítólag minőségi Német gyártmány:http://www.kepesmotor.hu/motor... Bike-Lift biztos job cucc csak ahhoz még külön meg kell vennem az adaptert is. Előre is köszi!
Isztok ti rendesen?
ahoz hogy 9 re pesten legyek 7 kor kell indulnom
szerintem majd akkor megyek ha nem az ország másik felébe indultok