egyik fórumos cimbitől vettem, amugy ha venni akarsz célszerű ebayen lesni mert jóval olcsóbban megkapod mint itthon
25 w ellenállás jó
nekem nincs se relé, se ellenállás, gyorsabban villog de nem vészes és sokak szerint jobban látszik mintha ritkábban villogna
Köszike az infót! Csak mert a nagyvas.hu oldalon 4190ft egy pár ledes index és az nagyon jó ár érte. Viszont ezek a relék is kb ilyen árban vannak Azt honnan lehetne megtudni hogy milyen ellenállást kell elé betolni? Mert elektronikai cégnél dolgozok max összedobok majd valamit...
kacsorjanika: A ledes indexet honnan vetted? En a nagyvas.hu oldalon neytem ki magamnak csak ott az van irva hogy gyári relét lekell cserélni vagy mi a bánat. A zx 6r topicba azt mondták hogy nem kell. Te mit mondasz? Illetve a hátsó ledes lámpa beépitett indexel honnan siikerült megvenned es mennyiert? Előre is köszönöm a válaszokat
Hűű, majdnem lemaradtam erről a kis kiruccanásról, pedig csak a héten nem néztem a fórumot! :D
De én is mennék, mindegy hova, bár a mátra áll az első helyen a szavazásnál, mivel én idén ott már párszor voltam, meg holnap is megyek, nekem a többi jobban tetszik! :D
hely, időpont
Krea, te meg tuti nem maradtál volna le, mert hivtalak volna...
25 w ellenállás jó
nekem nincs se relé, se ellenállás, gyorsabban villog de nem vészes és sokak szerint jobban látszik mintha ritkábban villogna
Csak OMV kút van a jobb oldalon
Citára jön valaki?
16:30 kor ott leszekünk
Nem hiszem,hogy a tömeggel megyünk inkább megvárjuk míg elvonulnak azt go valahová
De én is mennék, mindegy hova, bár a mátra áll az első helyen a szavazásnál, mivel én idén ott már párszor voltam, meg holnap is megyek, nekem a többi jobban tetszik! :D
én már sokszor mondtam hogy jöhetne csaj, főleg ha ilyen dekoratív
meg király mocival
ha valaki keres kütyüt a motorjához itt nézelődhet
www.motoralkatresz.fw.hu