Bezony, jól hallottad. Amikor én meghallottam, szitén körbekérdeztem, de volt aki ezt, volt aki azt mondta, úgyhogy egy aranyos néni a Közlekedési Felügyelettől felvilágosított - mármint ezzel kapcsolatban
Halihó!
Lenne 1 kérdésem, hogy A korl jogsival 2 év után lehet csak utast szállítani?
B -s jogsim szeptemberben lesz meg 2 éve, és azt hallottam, ha a B-s 2 éve megvan, akkor már lehet utast vinni...erről tudtok vmit?
Köszi
üdv. nemtudom hogy jó e a tiédre, szerintem nem , ez csak 2 az 1-be a tiéd 2 a 2-be de ez csak egy dolog. látni kellene a motorodat élőbe. én gödöllőn vagyok. árát megbeszélnénk privátba ,de nem vagyok benne biztos hogy jó a te motorodra.
Minden hónapban volt és lesz is
Én janáurban voltam, februárban a hó miatt nem, márciusban is voltam. És most áprilisban is menni fogok, ami a változás, hogy most már 4-kor van gyülekező és 5-kor van indulás!
Most, hogy lassan én is kézhez kapom a jogsit, gondoltam ideje lenne beszerezni ilyen apróságokat, mint elsősegély csomag, tartalék izzókészlet és biztosítékok...
A-a! nem teljesen így van. kicsit hosszú a sztori, a lényeg, hogy a szegénykémnek ígyis-úgyis mennie kell, éjdösapuám úgy döntött. Ez ellen nem tudok mit tenni. Sajnos. De már beletörődtem.
Te képes lennél eladni a lovad hogy vegyél egy mocit?
Szegényke....ha ezt tudná biztos földhözvágna a következő lovagláskor!
Anyádéknak meg mond meg hogy hétvégén túlóra mert KÖLL A PÍÍÍZ A 636-ra!
ezzel is meg lehet halni (mármint a kisninjára gondolok), ez is megy 180al. Apu szokta mindig mondani, hogy a gázpedált egy tégla is tudja nyomni. Lehet azzal is normálisan menni, pláne, hogy én inkább pályáznék vele. Egyébként nincs időhöz kötve a motorvásárlás, részemről annyi, hogy csak azután jöhet szóba, ha ez elment, valamint az 1 lóerős dögömet ( ) is sikerült eladni . A többi a szülőktől függ. :)
Lenne 1 kérdésem, hogy A korl jogsival 2 év után lehet csak utast szállítani?
B -s jogsim szeptemberben lesz meg 2 éve, és azt hallottam, ha a B-s 2 éve megvan, akkor már lehet utast vinni...erről tudtok vmit?
Köszi
Elég messze laksz tőlem így látatlanba meg nem merem megvenni.
Én janáurban voltam, februárban a hó miatt nem, márciusban is voltam. És most áprilisban is menni fogok, ami a változás, hogy most már 4-kor van gyülekező és 5-kor van indulás!
Mennyi lenne a leömlő dob nélkül? Ugye ez sor 2-es? A leömlő nem jó a Kawasaki ZZR- re (250)
Hol található?
Idén volt már találkozó a Citadellánál?
Egyébként gratu a friss jogsisoknak!
Akkor az már biztos hogy -1 ló(erő)........
Nem túl korai még a 636?
Szegényke....ha ezt tudná biztos földhözvágna a következő lovagláskor!
Anyádéknak meg mond meg hogy hétvégén túlóra mert KÖLL A PÍÍÍZ A 636-ra!
(benzinre)
Gzokerpalca, gratulálok! Sok balesetmentes kilómétert!