Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor van? jól hangzik
fiúk lányok, szombaton nincs kedve valakinek eljönni Hringre megnézni az első női futamot idén? Egyedül nem szeretnék nekivágni.
Bezony, jól hallottad. Amikor én meghallottam, szitén körbekérdeztem, de volt aki ezt, volt aki azt mondta, úgyhogy egy aranyos néni a Közlekedési Felügyelettől felvilágosított - mármint ezzel kapcsolatban
így van,akármilyen(kivéve smkp) jogsi+2év= utas
Halihó!
Lenne 1 kérdésem, hogy A korl jogsival 2 év után lehet csak utast szállítani?
B -s jogsim szeptemberben lesz meg 2 éve, és azt hallottam, ha a B-s 2 éve megvan, akkor már lehet utast vinni...erről tudtok vmit?
Köszi
Helló

Elég messze laksz tőlem így látatlanba meg nem merem megvenni.
üdv. nemtudom hogy jó e a tiédre, szerintem nem , ez csak 2 az 1-be a tiéd 2 a 2-be de ez csak egy dolog. látni kellene a motorodat élőbe. én gödöllőn vagyok. árát megbeszélnénk privátba ,de nem vagyok benne biztos hogy jó a te motorodra.
Ámen, és köszi!
Minden hónapban volt és lesz is
Én janáurban voltam, februárban a hó miatt nem, márciusban is voltam. És most áprilisban is menni fogok, ami a változás, hogy most már 4-kor van gyülekező és 5-kor van indulás!
Helló

Mennyi lenne a leömlő dob nélkül? Ugye ez sor 2-es? A leömlő nem jó a Kawasaki ZZR- re (250)
Hol található?
Izzókészlet nem kötelező már
Most, hogy lassan én is kézhez kapom a jogsit, gondoltam ideje lenne beszerezni ilyen apróságokat, mint elsősegély csomag, tartalék izzókészlet és biztosítékok...

Idén volt már találkozó a Citadellánál?
Nekem 1 hét lett belőle szóval nem kell nagyon izgulni!

Egyébként gratu a friss jogsisoknak!
főként pályára használnám. és kapok sok sok segítséget. utcán pedig nem szoktam állatkodni. innentől kezdve szerintem nincs akadálya
Jaaa...az más!
Akkor az már biztos hogy -1 ló(erő)........
Nem túl korai még a 636?
A-a! nem teljesen így van. kicsit hosszú a sztori, a lényeg, hogy a szegénykémnek ígyis-úgyis mennie kell, éjdösapuám úgy döntött. Ez ellen nem tudok mit tenni. Sajnos. De már beletörődtem.
Te képes lennél eladni a lovad hogy vegyél egy mocit?
Szegényke....ha ezt tudná biztos földhözvágna a következő lovagláskor!
Anyádéknak meg mond meg hogy hétvégén túlóra mert KÖLL A PÍÍÍZ A 636-ra!
Amíg nem jön meg a jogsitok gyüjtsetek a drágaszágra!
(benzinre)
na de milyen igaz...
ez egy sablon duma lehet... én is hallottam már...
ezzel is meg lehet halni (mármint a kisninjára gondolok), ez is megy 180al. Apu szokta mindig mondani, hogy a gázpedált egy tégla is tudja nyomni. Lehet azzal is normálisan menni, pláne, hogy én inkább pályáznék vele. Egyébként nincs időhöz kötve a motorvásárlás, részemről annyi, hogy csak azután jöhet szóba, ha ez elment, valamint az 1 lóerős dögömet ( ) is sikerült eladni . A többi a szülőktől függ. :)
jogosítványt is onnan kapod;)
és így akarsz 636ot? vaaagggyyy majd csak júniusban?
Szerintem ki kell várni míg megjön, és nem váltja ki semmi...a rendőr nem köteles elfogadni azt a papírt, amit az okmányirában adnak...

Gzokerpalca, gratulálok! Sok balesetmentes kilómétert!