Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!
Holnap Citadella talira jön vki?
Így van.
Szia,

Innen, $chnellerel megismerkedtem, volt egy szőke lány is, szintén 1.ször aki az 1.körben le is nyomott :) Jó volt, jól éreztem magam.
Fekete titininja, fekete ruha fehér bukóban voltam. Wiccát én is láttam.
Összeröfenhetnénk néha. :)
üdv
Tamás
Szép jó estét mindenkinek!
eladó ninja 250 r , 2009-es összesen 120 km-ert futott balesetből éppen maradt alkatrészei.( felnik, tárcsák, gumik, komplett blokk, kipufogórendszer, stb. ) megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528
http://youtu.be/i9sVn4ovkg8
Szerintetek? Nem csóróságból, de sajnálok 70-100 ezret egy kipuffra...főleg, hogy most kaptam rá új gyárit baleset miatt, és 190.000 volt
$chneller! Téged láttalak mellettem a H.ringen a parkolóban?
Wicca! Lehet téged is láttalak a boxban egy zx6r mellett. Az az új mocid? Nem voltam biztos abban, hogy ti vagytok-e azok, így nem volt merszem leszólítani... Láttam még ezen kívül három tini ninját, két lányt és egy srácot. Innen volt valaki?
Már nem aktuális.
hi, de helyszínen kell nem? max elhajtnak a .....ba
Jocee
Most kerestem visza, neked van ninja eladó esetleg kis honda csere? Köszönöm javaslatod adatlapot kitölötem.
Hi!
A grillre is reggelni kell!
(legalábbis tavaj kellett)
Nem tudom, próbálj meg barátokat keresni...
joceehunt!
Én nem bántlak téged és senkit, én csak motorzni szeretek. Nem is értem, ha nemte inged, miért? Sokan csapnak be motort vásárlót, csak eztet montam. ha férre érteted, bocsántot kérek.
Velem semki akar motorozni, miér van ez? Én csak nagyobb motorra szeretnék cserélni ha valaki mindenképen kiseb motort akar.
az először szó kimaradt...
Én még most leszek a Hungaroringen, de már alig várom, hogy ott legyek! Remélem nem fog esni...
Igen, én is a haladóban megyek végül. Meggyőztek... A kezdőről rövid idő alatt lebeszéltek, hogy az nagyon lassú lenne nekem, így legalább mehet a kergetőzés! Szerintem olyan 3 óra körül mi is ott leszünk. Remélem azért összefutok innen pár tini ninjával!
Ember!
Ha engem akarsz piszkálni a zárójeles mondatoddal, akkor rossz helyen kopogtatsz.
Ha valaki azt írja hogy 4500km, kérj tőle képet az óráról és kiderül mennyi van az áhított órádban...
1. Tanulj meg helyesen írni és fogalmazni, brutális a magyarod...
2. Töltsd ki az adatlapod, talán hitelesebbnek tűnsz...
3. A jó nagy mociról kicsit mások az elképzelések...

Szép napot!
bocsánat, "felengedtek a gyorsakhoz"
Találkozó ?
a múltkor már elkezdtem szervezkedni, hogy aki jön innen a hungaroringre azzal találkozzunk a boxucca mögött a büfével szemben, de az egészet(legalábbis részemről) elmosta az eső .
Holnap (ha nem ázom szét az odaúton megint ) ott leszek három óra előtt egy kicsivel. !akinek van kedve egy kis kisninjás mókázáshoz, beszélgetéshez a szünetekben vagy a pályázás előtt az ott megtalál!
üdv, Andris
Hello! haladóban megyek majd (a lassú tényleg lassú mindenki feltart), abból két csoport is van. két csoportban hivatalosan nem lehet menni, de volt már olyan, hogy túl kevesen voltak és ezért felengedtek a pályára másik csoportban is.
olyan is volt már, hogy a regisztráltam haladóba de olyan sokan voltak a csoprtban, h nem fértem fel a pályára, viszont felengedtek a haladókhoz. minden attól függ mennyien lesznek. megjósolhatatlan...
Én szives mennék, de kéne egy jó kis nagy 250ninja! de még nem szól senki, hogy cserélne velem a jókis hondámra.
Üdv jön valaki holnap esti motorzásra?
Te melyik kategóriában indulsz a tini ninjával? Azt hallottam amúgy, hogy lehet két kategóriában is regisztrálni... Ha ez tényleg igaz, akkor én kipróbálom a kezdő és a haladót is. De ha csak egyre lesz lehetőség... nos... ezen még agyalnom kell. Nem voltam még sosem pályázni, fogalmam sincs, hogy milyenek vannak a kezdőben. Gondolom ott is van aki meg tud viccelni...
hi, köszi, valahogy én is így értelmeztem, na mindegy akkor majd megyek nézni Titeket