Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Emlékeztek, hogy még nov-dec körül beszéltünk arról, hogy lehetne csinálni 1 kiskawás túrát vhol...lassan itt lehetne az ideje, ha van rá jelentkező...
A 2008as hungexpo király volt!
Sok moci volt meg jóféle "nénik" félig testfestésben.
Tavaly nem voltam, de most tervbe van...
Most melyik kiálitásról is beszéltek? Én tavaly voltam hungexposon az nem volt jó (vettem egy nadrágot jó pénzért de már túl is adtam rajta)ráadásul kevés motor kevés szép csajjal.. A tavaly elötti viszont nagyon jó volt (jó áron egy nagyon jó bukot tudtam venni).itt viszont sok szép motor és sok szép lány is volt:) Idén is tervezem hogy megyek de a kawasaki börzére is kinéznék mert az elsőről lemaradtam. (ez ingyenes és könnyebb oda jutnom:) )
Hát nem sok jót hallottam eddig a kiállításról... egyszer azért bejátszom
kösziiii
akkor éri meg kimenni, ha valaki vásárolni szeretne felszerelést, mert azokat azért ilyenkor olcsóbban adják... de azt is tudni kell, hogy még kiállítás után is egy hétig a boltokban megtartják ezt a kedvezményt...
Tényleg nem szokott nagy szám lenni, én eddig nagyjából mindig kint voltam.
Köszönjük szépen!
Tavaly voltam kint de tényleg semmi extra nincs!megnéztük a Mókust(elég jol csinálta)voltak szép motorok de nem érte meg kimenni
Boldog nőnapot Kawasakis lányok .
Én is ezt kérdeztem az ismerőseimtől valamelyik nap... de azt mondták egy nagy rakás fos az egész és nem éri meg kimenni. Én még sosem voltam mondjuk...
ja, ha már tavaly nem volt kint, amikor lényeg lett volna motor vásárlás előtt...legalább idén kint lesz
Már 17-én lesz vizsga...? Asszem beszélnem kell az oktatóval

19-20-21-én is lesz motor kiállítás: http://www.motor.hungexpo.hu/ ott is ott lesz a Kawa. Én biztos kinézek. Ha másért nem, csorgatom a nyálam
Halihó! Lesz Kawa kiállítás márc 27-28-án...szerintetek érdemes kimenni?
Hali! Na, túlvagyok a maratoni rutinon, köv alkalom vizsga..én márc.17-én megyek...hihetetln, hogy ennyire megemelték a vizsgadíjakat, a forgalmi eddig 3800 volt, 11000re emelték...azt mondta az oktató, hogy forgalombn is elég egyszer mennem egy 6 órát kb, aztán vizsga...így egész gyorsan meglesz
Hali!
Nekem csak annyit mondott, hogy március 15 után van vizsgáztatás...majd szombaton többet tudok, az első gyakorlat után...pont szomnbatra romlik el az idő....
üdv!
én is ilyet nyúzok már több mint 2 éve..
hátránya: beázik és nem egybenyelves
Atlantis21, beszéltem én is az oktatóval, s azt mondta, hogy március 22-én lesz az első rutinvizsga alkalom. Neked esetleg van más infód?
Nem rossz csuka... és tényleg baráti ára van. Lehet, hogy egy ilyet be kellene szereznem. Tegnap nézelődtem egy motoros bolt webshopjában, hát van még 1-2 cucc, amit érdemes lenne beszereznem (gondolok itt akár egy esőálló cuccra, oldaltáska...) Egyszer csak meglesz a teljes felszerelés. Egy öntapadós órára viszont beruházok... menet közben nem jó állandóan feltűrni a kabát ujját, hogy mennyi is az idő.
Én nyáron farmerhez vettem egy Proobiker Active-ot.
Szerintem igenjó, stabilan tart, és nemis meleg annyira.
Na meg elérhető áron van!
Kösz a tippeket lányok Én főleg a cipő/bakancs kérdés miatt tettem fel, mert általában sportcipőt hordok, de nem véletlenül kell magas szárú cipő. Egy térdprotektort én is be akarok szerezni, csak a bokámat mi védi ilyenkor... lehet, hogy kicsit túlparázok, de ha csak egyszer nem töröm szét a térdem/bokám, akkor már jó (legyen ez a napi bölcsesség )

Atlantis21, a könyv uuva jó, már 2 napja azt bújom (csak észre ne vegyék... ) csak jó lenne már a tettek mezejére lépni
Én tavaly nyáron full beöltözve jártam melóba, természetesen jól bele is pálltam. Na idén tuti nem így teszem. Már csak azért is, mivel 2 km-re lakom a munkahelyemtől és igazság szerint több idő a beöltözés, mint amig odaérek, szóval idén sima nyári cuccban fogok flangálni és csak akkor öltözök be, ha nagyobb útra megyek valahova.
én nyáron úgy szoktam, hogy farmer, alá egy térdprotektor, felülre pedig a bőrdzseki. De van akinek ez sok felülre, akkor pedig a protektor inget szokás javasolni. Csizma helyett bokacipő, ami fogja bokádat (nőiben erre sok esély nincs, így marad a sportcipő vagy belerohadós csizma )
és nyári kesztyű
Ha már szóba hoztad a munkába járást: terveim szerint a BKV bérletemet lecserélném motorra amint lehet, viszont nem akarok teljes motoros ruhában menni... szerintetek hol van a biztonság és a praktikusság közötti aurea mediocritas (micsoda kifejezéseket tudok... )?
Ja, de holnap meg holnapután nem esik és elúbújik a nap is. Ha ez tényleg így lesz, motorral jövök dolgozni .