Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk megnézném ki tudna kihozni 4000-es fordulatot a veterán Simsonomból , vagy hondalaci600 T 5 jéből. :-)Persze ezért kell mellé egy Ninja. Laci nincs képed a Pannoniádról?
Én eddig minden évben voltam és nagyon nagyon jó a társaság. Szerintem jó móka lesz idén is
Amúgy megnézném, hogy van-e olyan egyátalán közöttünk aki soha nem megy 4000-es fordulat fölé...
Én pénteken gurultam egyet suli után, szerintem mondanom se kell, hogy végigvigyorogtam azt a 2 órát, amíg le nem fagytam a kicsiről
Na meg persze ma reggel sem bírtam már magammal, picininjával mentem suliba. Ez hiányzott már, de nagyon. Imádom a reggeli forgalmat Nemcsodálom, hogy egyre nyűgösebb voltam, tavaly már január közepén motoroztam. Na de ma...majd kicsattantam Jön a jóidő! végre!

Fiúk, lányok!
http://www.motorozz.hu/main.pl...
jöttök?
Szép darab nekem t5 van
én is így voltam ezzel
:) persze hogy nem kell azt a járgányt kímélni. Sőt én azt se merném kijelenteni, hogy a lányok szelídebben használják, mint a fiúk

Kérdés egyébként, hogy mi után látta be a CBF 600-as tulajdosnosa, hogy nem neki való Lehet hogy egy jó kis huligánkodás után
Hát én pont emiatt vettem újonnan, mert nem bízok meg másokban...
Na szépen vagyunk! Eddig sem nagyon hittem a használtjármű kereskedőknek, amikor arról győzködtek, hogy hölgytulajdonostól van, aki alig használta a járművet. Most látom, ha hölgy is a tulaj, nem jelenti azt, hogy állandóan a garázsban tartjátok, csak száraz időben toljátok ki, és akkor sem pörgetitek 4000 felé :-) De akkor honnan lesz nekem egy megkímélt (zöld) Kawasakim? Lehet, hogy mégis egy CBF 600-ast kellene vegyek, amiről belátta újrakezdő öreg tulajdonosa, hogy nem neki való?
Én kivárom a tiszta száraz utat meg a min.+15fokot. még kb 3 hét...
Motoroztam tegnap! Igaz tiszta víz volt az út, de akkor is mentem egy kisebb kört! A garázsnál mondjuk olyan szinten le volt fagyva a hó, hogy csak egy kis nyomvonalat tudtunk letisztítani faterommal, de milyen jó volt... alig várom már, hogy elolvadjon a hó és lehessen rendesen menni...
Mennék én, de sajnos tiszta jég meg hó még a garázshoz vezető út, de olvad már felénk is szerencsére. Idén még nem sikerült motoroznom, szilveszter előtt mentem utoljára, bár akkor egy 200 km-es karika volt a termés. A jövő héten állítólag országszerte eltűnik a hó, amint fel tudok jönni a garázsból beizzítom én is a vasat!
Az infot meg köszi, majd szétnézek a honlapjukon, mert erősen agyalok rajta, hogy vagy raptor lesz, vagy egy ismerősöm használt remus dobját veszem meg, csak neki 600-as gixere van és még meg kell nézni, hogy megoldható-e a felszerelés. Ha nem, akkor raptorom lesz mindenképp...
írj ide: wicca92@velvet.hu
Szia!
Ez a 6 szögletű 60.000 volt, de ezen enyémen még nincs rajta a palást. Csinált rá a Csabi, hogy ne látszódjon a könyök, mert így elég csúnyácska, csak még nem volt rá alkalmam lemenni.
Szerintem nagyon megéri az árát, csak ajánlani tudom
Amugy Csongrádon dolgozik.
www.raptordob.hu ha érdekel itt találsz elérhetőséget ;)
Amugy mizu veled? Mentél már idén? Én ma gondolkoztam hogy gurulok egy kört, de elkezdett esni az eső. Majd holnap
Te hol és mennyiért vetted a Raptort a mocidra? Ha szab ilyet kérdezni...
Beszéljünk róla telefonon, ott kiadom az informátort is :-) Tudsz küldeni egy számot vagy e mail címet a lajtos@fotnet re?
Szia!
De igen, lassan sor kerül rá. Honnan az info?
Szia Wicca, nem te készülsz eladni a ninjádat?
Az adatlapomon ott van az e-mail címem, el tudnád nekem küldeni oda az elérhetőségeidet? És megtárgyalhatjuk a részleteket
igazi harci teknős...
tinininja... jóduma
Semmit sem kell faragni! Odavaló a a helyére!
Nameg hova van felfüggesztve?
gyóóóó! az nagyon jó ár! és ez olyan gomba amihez nem kell az idomot megkaszabolnom, ugye?
Van egy másik áram is Valtermoto 17900ft kpl !