Mondjuk megnézném ki tudna kihozni 4000-es fordulatot a veterán Simsonomból , vagy hondalaci600 T 5 jéből. :-)Persze ezért kell mellé egy Ninja. Laci nincs képed a Pannoniádról?
Én pénteken gurultam egyet suli után, szerintem mondanom se kell, hogy végigvigyorogtam azt a 2 órát, amíg le nem fagytam a kicsiről
Na meg persze ma reggel sem bírtam már magammal, picininjával mentem suliba. Ez hiányzott már, de nagyon. Imádom a reggeli forgalmat Nemcsodálom, hogy egyre nyűgösebb voltam, tavaly már január közepén motoroztam. Na de ma...majd kicsattantam Jön a jóidő! végre!
Na szépen vagyunk! Eddig sem nagyon hittem a használtjármű kereskedőknek, amikor arról győzködtek, hogy hölgytulajdonostól van, aki alig használta a járművet. Most látom, ha hölgy is a tulaj, nem jelenti azt, hogy állandóan a garázsban tartjátok, csak száraz időben toljátok ki, és akkor sem pörgetitek 4000 felé :-) De akkor honnan lesz nekem egy megkímélt (zöld) Kawasakim? Lehet, hogy mégis egy CBF 600-ast kellene vegyek, amiről belátta újrakezdő öreg tulajdonosa, hogy nem neki való?
Motoroztam tegnap! Igaz tiszta víz volt az út, de akkor is mentem egy kisebb kört! A garázsnál mondjuk olyan szinten le volt fagyva a hó, hogy csak egy kis nyomvonalat tudtunk letisztítani faterommal, de milyen jó volt... alig várom már, hogy elolvadjon a hó és lehessen rendesen menni...
Mennék én, de sajnos tiszta jég meg hó még a garázshoz vezető út, de olvad már felénk is szerencsére. Idén még nem sikerült motoroznom, szilveszter előtt mentem utoljára, bár akkor egy 200 km-es karika volt a termés. A jövő héten állítólag országszerte eltűnik a hó, amint fel tudok jönni a garázsból beizzítom én is a vasat!
Az infot meg köszi, majd szétnézek a honlapjukon, mert erősen agyalok rajta, hogy vagy raptor lesz, vagy egy ismerősöm használt remus dobját veszem meg, csak neki 600-as gixere van és még meg kell nézni, hogy megoldható-e a felszerelés. Ha nem, akkor raptorom lesz mindenképp...
Szia!
Ez a 6 szögletű 60.000 volt, de ezen enyémen még nincs rajta a palást. Csinált rá a Csabi, hogy ne látszódjon a könyök, mert így elég csúnyácska, csak még nem volt rá alkalmam lemenni.
Szerintem nagyon megéri az árát, csak ajánlani tudom
Amugy Csongrádon dolgozik. www.raptordob.hu ha érdekel itt találsz elérhetőséget ;)
Amugy mizu veled? Mentél már idén? Én ma gondolkoztam hogy gurulok egy kört, de elkezdett esni az eső. Majd holnap
Na meg persze ma reggel sem bírtam már magammal, picininjával mentem suliba. Ez hiányzott már, de nagyon. Imádom a reggeli forgalmat Nemcsodálom, hogy egyre nyűgösebb voltam, tavaly már január közepén motoroztam. Na de ma...majd kicsattantam Jön a jóidő! végre!
Fiúk, lányok!
http://www.motorozz.hu/main.pl...
jöttök?
Kérdés egyébként, hogy mi után látta be a CBF 600-as tulajdosnosa, hogy nem neki való Lehet hogy egy jó kis huligánkodás után
Az infot meg köszi, majd szétnézek a honlapjukon, mert erősen agyalok rajta, hogy vagy raptor lesz, vagy egy ismerősöm használt remus dobját veszem meg, csak neki 600-as gixere van és még meg kell nézni, hogy megoldható-e a felszerelés. Ha nem, akkor raptorom lesz mindenképp...
Ez a 6 szögletű 60.000 volt, de ezen enyémen még nincs rajta a palást. Csinált rá a Csabi, hogy ne látszódjon a könyök, mert így elég csúnyácska, csak még nem volt rá alkalmam lemenni.
Szerintem nagyon megéri az árát, csak ajánlani tudom
Amugy Csongrádon dolgozik.
www.raptordob.hu ha érdekel itt találsz elérhetőséget ;)
Amugy mizu veled? Mentél már idén? Én ma gondolkoztam hogy gurulok egy kört, de elkezdett esni az eső. Majd holnap
De igen, lassan sor kerül rá. Honnan az info?