Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen igen!
Azért először nézz körbe, hogy használtan milyenek vannak, hiszen ezek a használt gépek sem idősebbek 2 évnél... Az meg, ha marad gempa benyára problémát még nem okozott Na meg wicca is eladni készül a mociját ha jól tudom.. Megkímélt, női tulajtól... ( )
Nem akarok beleszólni, de ha már 1,3 at kicsengetsz egy motorért, akkor miért nem 600-asat veszel?
Igen, tudom :) Hitelt nem szeretnék felvenni ilyenre, szóval max majd nyáron lesz csak kawám (hacsak nem találok jó állapotút olcsóbban, de szeretnék egy 0 km-est)
jön valaki egyébként a Kawa Expora?
hát nem... de sosem volt az ami jó, azt meg kell fizetni...
halihó!

Ahogy a többiek is írták, motoros boltban simán lehet kapni, de én még javaslom a gyógyszertárat is

Pesti motorozásról meg csak annyit, hogy nekem sosem volt vele problémám, elég sokat járok a városban motorral és meglepően kedvesek az autósok. Még olyankor is lehúzódnak és elengednek mikor nem akarok előrébb menni. Negatív tapasztalatom kb 1x volt. És most hogy a busz sáv is legálisan használható, szerintem istenkirálycsászár a helyzet
már amúgy is döglött ...........
ugye nem hal ki miattam a fórum?
Közben rátaláltam a linkre az adatlapodon. Ár: 1.345.000 Ft

Hát nem egy havi fizetés :D
Üdv.

Motorokat is árultok? Egy új ninja 250r mennyibe van? Amint meg van a jogsim, tervezek venni egyet.

Előre is köszönöm.
Igaz, de pont a tömeg miatt jobb a motor, mint a kocsi vagy a bkv. Csak óvatosan
mondjuk motoros boltokban? sőt még a lidl-ben is láttam mostanában
Hali!
Tud vki pesten olyan helyet, ahol lehet venni "A"-s elsősegély csomagot?
Keresek, de csak neten rendelést találtam...
Hali!
Kösziköszi!
Hát pesten nemigen fogok motorozni...csak ha szükséges...ami itt van az gáz...gondolok itt a kátyúkra meg a tömegre...
Gratula!
Na meg csatlakozom az előttem szóló(k)hoz, hogy óvatosan, főleg pesten...
szia! köszi, az jó lenne hogyha ti meg tudnátok csinálni, mert nem igazán van közel 40 ezrem 2 vascsőre
írok egy levelet az adatlapodon lévő címre a részletekkel...
Szia! Sw motech nél van még egy két elfekvö darab ha még megvan párban 38500ft Ha sokkallod egy ügyes lakatos kb 15-20 ezerböl megoldja neked, ha nincs akkor apósom lakatos megcsináljuk neked!
KB 2 hét.
Eleve a vizsgát követően 3 vagy 4 munka nap után mehetsz a papírokért és onnan az okmányiroda és az kb 2 hét mire a kezedbe lesz.
Azért óvatosan mert az autósok nem figyelnek.....
Grat!

Én hétfőn megyek forgalmi vizsgára. Mennyi idő amíg megkapod az új jogsit? A magyar bükokrácia gyorsaságát ismerve bele sem merek gondolni...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Megvan a jogsim
Reszkessetek