Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna én már múlt héten is láttam és reménykedtem, hogy ez változni fog még a napsütés irányába... de nem úgy tűnik
Most olvastam, hogy egyre hidegebb lesz, hétvégére havazás várható...
Budaörsi virágpiacon, már holnap nyit a pálya, de csak 7végén érek rá...
Megkérdezhetem, hogy hol csinálod? Én nem tudok most kezdeni, mert sajnos céges buli lesz a hétvégén Balatonon...
Yuhééé!
Szombaton kezdem a rutint, én is maratonban...Én ajánlom, hogy 2 alkalomban nyomjad le, egyet hagyja vizsga előttre...csak 1 ötlet...
Igen, tudom, nem a pályát, hanem a technikát fizeted meg, de azért szerintem jó, ha van egy kis gyakorlatod, hogy utána a finomságokat is jobban érzed.

Ma már nem bírtam tovább, én is kimentem egy kicsit gyakorolni és hát mondanom sem kell, végig e bódottá, e ööm é bódottá
Ez jo konyv.
Szerintem is megéri...de van 1 jó könyv, amit le lehet tölteni, az a címe, hogy Motorozás mesterfokon, ha beírod a google be kidodja...és az elmélet le van írva, amit elmondanak a vezetéstechnikán...én elolvastam és igen hasznos+ingyen van...ajánlom mindenkinek
ok, hogy lesz bólya és a helyes technikát honnan fogjátok tudni?:
Jah tényleg húzós ez tény. De ha pont egy ilyen megtanult manővernek köszönheted az életed, akkor ahhoz képest már talán mégsem olyan drága. Vagy ha a motorod javítására nem kell költeni egy baleset után.
Rágugliztam és tényleg nem rossz ez a tanfolyam, csak elég boros az ára... az egyik haverommal jelenleg bójákat lopkodunk, hogy legyen elég kerülgetni Sufni-vezetéstechnikai training
Hondás!
bizony! A Hongás képzés nagyon ott van a topon, én tavaly voltam szeptemberben, és idén is fogok menni májusban! mert nagyon nagyon sokat segít! sok olyan dolgot mondanak, amit akár nem is gondolna az ember, hogy úgy van. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Száguldozni nem művészet, megállni már annál inkább, hát még elkerülni.
Igen, én ios csak olyan kétoldali táskáról tudok, amit Atlantis is írt. Igaz nem doboz, de sztem a célnak az is megfelel. Itt a miskolci kawában 20.000-ért volt októberben akciósan, nem tudom mennyi a listaára. Kemény táska ez is, mert láttam élőben zöld a táska színe, de adnak hozzá egy zsákot is amit ráhúzhatsz és az vízálló is. Annak viszont már fekete a színe. Remélem segítettem.
Igazad van, én mondtam rosszul az infot, nem egy órát, hanem egy alkalmat akartam írni, bocsesz...
Én csak olyanról tudok, amit a két oldalra lehet felrakni, asszem Pesten a Boráros téren most van 15 körül 2 oldalra táska, ráadásul ninjás...akciós...én oda járok rendszeresen...sikerült múlt héten 6 kawasakis polot vennem 10.000ért
Köszi a segítséget...megpróbálok én is ilyen maratonit nyomni...szerintem mindenkinek meg kéne csinálnia pl a Hondás vezetéstechnikai képzést...illetve én hozzátenném a jogsihoz...szerintem az se korrekt, hogy 1 óra után elküldenek vizsgázni, de kifizettem az egészet...na mind1...ez van
Abban igazad van KawaMotoCat, hogy sajnos nagyon sok embert kap mind B-s, mind A-s jogsit a megfelelő rutin nélkül - akár mert éppen hogy átment, akár mert Deák átsegítette. Viszont az nem baj, ha valaki tud, akkor nem kell heti 2x1 órában végiggurulni a 7 órát.

Kicsit más téma: rakott már valaki a Ninja-jára túradobozt? Lehet egyáltalán? Mert a kawasaki.hu-n csak a túramotorokra láttam (tudom, micsoda meglepetés ). Ha hosszabb távra mennénk vele kirándulni, akkor ne csak a hátamat húzza a táska és az utasnak gondolom nagyobb biztonságérzet, ha van valami a háta mögött.
na jó de akkor is 7 óra, nem pedig 1....
Jaja, egyetértek
Én is most megyek, március 13-án kezdek. Találtam egy oktatót, aki letolja a 7 óra rutint (A korl.-ra megyek) egy nap alatt, a 10 óra forgalmat meg 2 részletben. Szerintem aki ült már motoron és nem ott kezdi, hogy hogy kell 1.-be rakni és váltani, annak ez teljesen jó. Aki meg nem, annak pedig a 7 óra kevés.
azért én erre nem feltétlen lennék büszke... ezek után ne csodálkozzunk, hogy ennyi motoros baleset van... hisz a jogsin amit tanul az ember ígyis egy nagy rakás szar... hát még ha ezt a szart se veszik komolyan.
Az attól függ, hogy milyen az oktatód. Az enyém anno olyan volt, h ha látta, h tud vezetni az illető, akkor 1 rutin óra, aztán küldte vizsgára. A forgalomnál meg ugyanez...
Hát én már nagyon várom hogy befejezhessem a jogsim...nemtudjátok kb mennyi idő alatt lehet a gyakorlati részt letudni?
Bocs megnéztem a képeket, szép! Te újítottad fel?