A gyári bukógomba ugy néz ki hogy márciustól lesz rendelhetö akkor tudok árat mondani rá! Ami rendelhetö az az LSL német márkáju kpl 34000ft-ért ezt külömbözö szinekben lehet kérni fekete fehér zöld piros kék stb
Ez jó hír! A kereskedőknél 1 000 000 ft, igaz az talán szervizelve van. Bár talán aki újonnan vesz egy ilyen motort, a garancia miatt még az első években rendesen szervizelteti. Bízoim benne a listán megjelennek az első nagyobbra váltók, és tavasszal már saját Kawasakim lesz. (A pénz legalább már megvan, ez után nem szeretnék egyetlen 15 foknál melegebb napot kihagyni)
Hali
Ezen a fórumon szerintem nem fog lebeszélni senki a kis ninjáról...mert az a tapasztalat, hogy mindenki meg van vele elégeve...használtat annyira nem tudsz venni,2008as a "legrégebbi"...reális ár 900.000körül van egy használt, de ha kitartóan figyelsz, ekkor néha el lehet csípni olcsóbban...nekem 750.000ért sikrült...én csak ajánlani tudom...
Sziasztok! Meguntam a motorszerelést, és eladom az 50 éves Simsonomat, vennék egy rendes motort szaladgálni. Végigolvasva a hozzászólásokat, és figyelembe véve, hogy a 600-as Diversionnal se nagyon mentem autópályán, szerintem egy kis Ninja pont nekem való. Próbáljatok meg lebeszélni, vagy ajánljatok egy használtat reális áron! Esetleg a reális ár meghatározásában is segíthettek :-)
Majdnem az összes oldat végiolvastam az első bejegyzéstől, de nem találtam arra utalást, hogy mit kell ellenőrizni egy használt vásárlásakor. Kb. milyen nagyob felűjítások, és mikor várhatóak?
Előre is köszönöm!
Huhh.. hát nekem már egyre jobban közeleg a 12.000es szervizem... A raptornak meg egész jó kis hangja van és az ára is jó. A Leo a szivem csücske, de az majdnem 200.000...
Wicca! Neked ugye Raptor dob van a "tini ninján" és meg tudnád nekem mondani, hogy hol vetted és mennyiért? Na meg használtan, vagy újonnan? Erősen gondolkozok én is egy dobon, mert nagyon nem hallani ha jövök így...
Győrtől nem messze lakok. Mennyit kérek? Azt még nem tudom még, kb-ra sem mert be akarom vinni a márkakereskedésbe hátha tudnak valami jó árat vagy cserét mondani. Aztán utána tudok többet. Elsősorban becserélni szeretném de ha nem sikerül akkor eladó sorba kerül...
Ezen a fórumon szerintem nem fog lebeszélni senki a kis ninjáról...mert az a tapasztalat, hogy mindenki meg van vele elégeve...használtat annyira nem tudsz venni,2008as a "legrégebbi"...reális ár 900.000körül van egy használt, de ha kitartóan figyelsz, ekkor néha el lehet csípni olcsóbban...nekem 750.000ért sikrült...én csak ajánlani tudom...
Majdnem az összes oldat végiolvastam az első bejegyzéstől, de nem találtam arra utalást, hogy mit kell ellenőrizni egy használt vásárlásakor. Kb. milyen nagyob felűjítások, és mikor várhatóak?
Előre is köszönöm!