szia, látom hogy kawás bizniszbe vagy benne, szóval érdeklődnék hogy tudnál-e esetleg er-5 höz bukócsövet, jöhet bontott is, a lényeg természetesen hogy jó árban legyen .
Szia ! Igaz a hir felmondtam a DMC nek "nagy örömükre" ugye abba a hálózatban többe került a viz mint a hús. Rácsatlakoztunk a Kawasaki Európára igy nagyobb kinálattal jobb árakkal tudunk kawás tulajokat kiszolgálni! És nem mellékesen jut is marad is vevönek eladónak egyaránt!
Amúgy lecserélte már közülünk bárki a gyári gumikat? Ha igen, mire, hol vette és mennyiért? Lassan csere érett lesz az enyém is. A pirellit nagyon dícsérik az ismerőseim...
Én bemennék egy márkakereskedésbe, elmondanám mi a szitu és kérnék egy új szervizkönyvet. Amúgy a hátsó lámpán én is állíttattam, mert a gyári beállításnál mondták a mögöttem haladók, hogy hiába fékeztem nem égett, csak akkor, ha besatuztam. Szóval nem biztos, hogy kontakt hiba, szerintem egyszerűen csak be kell állítani, hogy ahogy rálépsz a fékpedálra egyből világítson...
Hali!
Na, gyorsan leírom a szitum, novemberben vettem egy 2008. júniusi motort, amit a bank elvett a gazdájától, mert nem fizette a részleteket...elárverezték, és olcsóbban hozzájutottam egy kereskedőn keresztül...a gond az, hogy nincs meg hozzá a szervízkönyv, szval ilyenkor szerintetek mi a szitu?
Meg amikor a hátsó féket használom, akkor nem világít a féklámpa, valószínüleg kontaktos, elsőnél világít...de garisan ezt megtudom javittatni?
Vagy ilyen szituban mi van szerintetek?
előre is köszi a segítséget...
Kezdő motorosként nagyon megtetszett a kis ninja, ha van valakinek eladó használtan kérem írjon ide: samjones kukac freemail pont hu úgy néz ki ez lesz az választásom.
Végig olvasva a fórumot, szimpatikus az is amiket írtok.
szia. bocs a késői válaszért. csak a faridom van meg. az egyik fele sérült de nem vészes , a másik karcmentes gyári. (a kip. oldali) mondj rá valamit ha érdekel. csak akkor üzenj ha érdekel. köszi üdv.
Lehet hogy már csak 2 évet adnak, de 2008ban minden kisninjára 4 év GYÁRI Garanciát adtak !
Azt a 4 évet a gyár adta nem a kereskedés -függetlenül hogy hol - melyik kerskedésebn vetted a mocit, a 4év gyári garanciát mindenhol megkaptpad rá!
Ezen felül némelyik kerskedés még adott +1évet
Mit tervezel 250 után venni?
Na, gyorsan leírom a szitum, novemberben vettem egy 2008. júniusi motort, amit a bank elvett a gazdájától, mert nem fizette a részleteket...elárverezték, és olcsóbban hozzájutottam egy kereskedőn keresztül...a gond az, hogy nincs meg hozzá a szervízkönyv, szval ilyenkor szerintetek mi a szitu?
Meg amikor a hátsó féket használom, akkor nem világít a féklámpa, valószínüleg kontaktos, elsőnél világít...de garisan ezt megtudom javittatni?
Vagy ilyen szituban mi van szerintetek?
előre is köszi a segítséget...
Kezdő motorosként nagyon megtetszett a kis ninja, ha van valakinek eladó használtan kérem írjon ide: samjones kukac freemail pont hu úgy néz ki ez lesz az választásom.
Végig olvasva a fórumot, szimpatikus az is amiket írtok.
Üdv
Tamás
Azt a 4 évet a gyár adta nem a kereskedés -függetlenül hogy hol - melyik kerskedésebn vetted a mocit, a 4év gyári garanciát mindenhol megkaptpad rá!
Ezen felül némelyik kerskedés még adott +1évet