Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ninja zöldben az igazi...
636 ^^, csak zőőődben
Szerintem 636 grafitban. Jól állna neki.
Szia Wicca!
Mit tervezel 250 után venni?
szia, látom hogy kawás bizniszbe vagy benne, szóval érdeklődnék hogy tudnál-e esetleg er-5 höz bukócsövet, jöhet bontott is, a lényeg természetesen hogy jó árban legyen .
dobtam mailt
Szia ! Igaz a hir felmondtam a DMC nek "nagy örömükre" ugye abba a hálózatban többe került a viz mint a hús. Rácsatlakoztunk a Kawasaki Európára igy nagyobb kinálattal jobb árakkal tudunk kawás tulajokat kiszolgálni! És nem mellékesen jut is marad is vevönek eladónak egyaránt!
Hello! kawazsolti lenne egy kérdésem tényleg igaz hogy már nem vagytok tagjai a Kawasaki márkakereskedői hálózatnak mert a kawasaki.hu-n ezt olvastam.
Igen, közben rájöttem, hogy hülyeséget írok...
Ez nem gyári Ez a Bridgestone Bt45
Ez a gyári márka, de nem ilyet szeretnék. Pirelli milyen áron van nálatok?
Szia! Nálunk a Bridgestone BT45 viszik a kisninjára elöre 17000ft hátra 19700ft Ha érdekel?
Amúgy lecserélte már közülünk bárki a gyári gumikat? Ha igen, mire, hol vette és mennyiért? Lassan csere érett lesz az enyém is. A pirellit nagyon dícsérik az ismerőseim...
Köszi, még pár hónapja voltam 1 kereskedésben, azt mondták szervízkönyvet nem adnak...na mind1 azért köszi a segítségeket...
Én bemennék egy márkakereskedésbe, elmondanám mi a szitu és kérnék egy új szervizkönyvet. Amúgy a hátsó lámpán én is állíttattam, mert a gyári beállításnál mondták a mögöttem haladók, hogy hiába fékeztem nem égett, csak akkor, ha besatuztam. Szóval nem biztos, hogy kontakt hiba, szerintem egyszerűen csak be kell állítani, hogy ahogy rálépsz a fékpedálra egyből világítson...
én tudok egy eladót
attól hogy nincs szervízkönyv attól szerintem ezt a hibát még fogják orvosolni garanciában
Hali!
Na, gyorsan leírom a szitum, novemberben vettem egy 2008. júniusi motort, amit a bank elvett a gazdájától, mert nem fizette a részleteket...elárverezték, és olcsóbban hozzájutottam egy kereskedőn keresztül...a gond az, hogy nincs meg hozzá a szervízkönyv, szval ilyenkor szerintetek mi a szitu?
Meg amikor a hátsó féket használom, akkor nem világít a féklámpa, valószínüleg kontaktos, elsőnél világít...de garisan ezt megtudom javittatni?
Vagy ilyen szituban mi van szerintetek?
előre is köszi a segítséget...
Szia! Mi minden kawára 5 év garit adunk!
Sziasztok,

Kezdő motorosként nagyon megtetszett a kis ninja, ha van valakinek eladó használtan kérem írjon ide: samjones kukac freemail pont hu úgy néz ki ez lesz az választásom.
Végig olvasva a fórumot, szimpatikus az is amiket írtok.

Üdv
Tamás
2008-ban lehet így volt. Én tavaly vettem és akkor már nem volt, csak két év...
szia. bocs a késői válaszért. csak a faridom van meg. az egyik fele sérült de nem vészes , a másik karcmentes gyári. (a kip. oldali) mondj rá valamit ha érdekel. csak akkor üzenj ha érdekel. köszi üdv.
Lehet hogy már csak 2 évet adnak, de 2008ban minden kisninjára 4 év GYÁRI Garanciát adtak !
Azt a 4 évet a gyár adta nem a kereskedés -függetlenül hogy hol - melyik kerskedésebn vetted a mocit, a 4év gyári garanciát mindenhol megkaptpad rá!
Ezen felül némelyik kerskedés még adott +1évet
nekem 5év gyári garancia volt bi-bi-bííí , .